162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

SM-liiga | 162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin - Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Ässät tiedotti keskiviikko-iltana verkkosivuillaan tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 ottelua NHL:n runkosarjassa, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Joe Morrow’n vahvistamaan joukkuettamme. Hän kokenut ja kovia otteluita pelannut ammattilainen, joka tuo varmasti lisää jämäkkyyttä ja johtajuutta joukkueeseemme.

– Joe on monipuolinen pelaaja; Hän on pelannut sekä yli -että alivoimaa. Hänellä on hyvä pelirohkeus, pelinluku ja kiekolliset taidot. Puolustuspäässä hän on fiksu ja kamppailee hyvin. Saimme hänestä ihmisenä ja pelaajana hyvää palautetta eri puolelta. Lisäksi olemme nähneet, missä rooleissa ja millä laadulla hän on pelannut NHL:ssä, AHL:ssä ja KHL:ssä.

– Tässä kohtaa kautta, kun joukkueen runko on jo kasassa, hankinnat tehdään aina joukkueen tilasta ja tarpeesta käsin. Meiltä on lähtenyt kaksi laadukasta puolustajaa Andreas Borgman ja Markus Niemeläinen, ja lisäksi Olli Vainio loukkaantui pitkäksi aikaa. Kaudesta on kaksi kolmasosaa jäljellä ja saimme Joonas Järvisen ja Joe Morrow’n muodossa kokemusta takalinjoille, joten emme voi olla kuin tyytyväisiä tässä kohtaa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Joe Morrow pelasi juniorivuotensa Portlandissa WHL-liigassa. Neljän kauden aikana Morrow pelasi 226 ottelua ja iski 151 tehopistettä. Pudotuspeleissä otteluita kertyi 56 ja pisteitä 39.
Pittsburgh Penguins varasi puolustajan ensimmäisellä kierroksella vuoden 2012 varaustilaisuudessa numerolla 23.

– Minulle jäi upeita muistoja juniorivuosiltani. Pelit sujuivat osaltani hyvin ja perheeni Portlandissa oli loistava. Varaustilaisuus oli upea kokemus ja ensimmäisen kierroksen varaus on yksi urani kohokohdista. Perheeni oli paikalla tilaisuudessa ja arvostan kokemusta todella korkealle, Morrow muisteli.

Puolustajan ammattilaisura käynnistyi AHL-liigassa ja ensimmäiset NHL-ottelunsa Joe Morrow pelasi Boston Bruinsissa kaudella 2014 – 2015. Yhteensä NHL-otteluita on tähän mennessä kertynyt 173 Bostonin, Montrealin ja Winnipegin organisaatioissa.

– Pääsy NHL:ään on yksi urani merkkipaaluista ja olen päässyt edustamaan hienoja organisaatioita siellä. Uskon, että minulla on edelleen mahdollisuus päästä takaisin NHL:ään, Morrow kommentoi.

Yksi puolustajan NHL-uran kohokohdista on keväältä 2018. Tuolloin Morrow iski voittomaalin nykyisen Winnipeg Jetsin organisaation historian ensimmäisessä pudotuspelivoitossa.

Lue lisää Ässien tiedotteesta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.