18-vuotias Marcus Forss teki jatkosopimuksen englantilaisseuran kanssa

Jalkapallo | 18-vuotias Marcus Forss teki jatkosopimuksen englantilaisseuran kanssa - Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Marcus Forss on tehnyt kesään 2021 asti kattavan jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin kanssa. Seura kertoi jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.
Kuva: Brentford FC

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Marcus Forss on tehnyt kesään 2021 asti kattavan jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin kanssa. Seura kertoi jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

18-vuotias Forss siirtyi Brentfordiin kesäkuussa West Bromwichin Akatemiasta. Forss on pelannut sen jälkeen vakiomiehenä Brentfordin B-joukkueessa, jossa hän on tehnyt 11 maalia 23 ottelussa.

– Olen todella iloinen Marcuksen jatkosopimuksesta. Hän on saanut hyvän alun seurassamme ja maalimäärä osoittaa kuinka tärkeä pelaaja hän ollut meille tämän kauden aikana. Marcus on vahva ja hänellä on kyky suojata palloa, Brentford B:n päävalmentaja Kevin O’Connor kehuu seuran verkkosivuilla.

– Olen luottavainen, että hän jatkaa kehittymistään. Toivottavasti hän pääsee harjoittelemaan ykkösjoukkueen mukana mahdollisimman paljon tulevana vuotena, O’Connor sanoo.

 

Forss jätti Suomen vain 13-vuotiaana, kun hän siirtyi Turun Weikoista West Bromwich Albionin organisaatioon.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.