18 vuotta sitten Messi siirtyi FC Barcelonan riveihin – Tältä hänen pelaamisensa näytti juniorina

Päivälleen 18 vuotta sitten FC Barcelona hankki 13-vuotiaan pelaajan Argentiinasta, joka osoittautui tärkeimmäksi hankinnaksi, jonka Barcelona tulisi koskaan tekemään. 18 vuotta sitten Barcelonaan saapunut poika oli nimeltään Lionel Messi.

31-vuotias Messi on pelannut uransa aikana Barcelonan riveissä 642 ottelua, joissa on tehnyt uskomattomat 556 maalia ja syöttänyt 239 maalia. Hän on myös voittanut 33 eri palkintoa Barcelonan riveissä ja siinä ohessa valittu viisi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi.

Alla olevalta videolta voit katsoa, miltä Messin pelaaminen näytti nuorena.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.