21-vuotias Oliver Helander kiskaisi keihästä yli 85 metriä!

Yleisurheilu | 21-vuotias Oliver Helander kiskaisi keihästä yli 85 metriä! - 21-vuotias Oliver Helander voitti lauantaina Vantaalla järjestetyn Kultainen keihäs -kilpailun hirmuheitolla. IF Raseborgia edustava Helander paiskasi toisella heitolla oman ennätyksensä, kun keihäs lensi 85,46 metriin.
Kuva: kuvankaappaus MTV Sportin haastattelusta

21-vuotias Oliver Helander voitti lauantaina Vantaalla järjestetyn Kultainen keihäs -kilpailun hirmuheitolla. IF Raseborgia edustava Helander paiskasi toisella heitolla oman ennätyksensä, kun keihäs lensi 85,46 metriin.

Suomalaisen keihäslupauksen aiempi ennätys 80,25 oli viime vuodelta, joten kilpailun voittanut Helander paransi ennätystään peräti viidellä metrillä. Samalla hän rikkoi EM-kisojen tulosrajan.

Helander paransi ennätystään jo ensimmäisellä kierroksella heittämällä lukemiksi 82,73. Suomalaisen keihäslupauksen aiempi ennätys 80,25 oli viime vuodelta, joten se parani nyt kertaheitolla yli viidellä metrillä.

Kultainen keihäs -kilpailun kakkoseksi tuli Tero Pitkämäki, jonka parhaalle heitolle kertyi mittaa 82,64. Kolmas oli Lassi Etelätalo 78,38 metrin kaarella.

Helanderin ja muiden keihäsässien kausi jatkuu Paavo Nurmen kisoissa 5. kesäkuuta ja 17. kesäkuuta kotikentällä Karjaalla. Miesten keihään EM-raja on 80 metriä. EM-kisat järjestetään elokuussa Saksan Berliinissä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.