Palloliitto tavoittelee Super Cupin finaalia Olympiastadionille

Palloliitto ilmoitti tammikuussa 2018 Euroopan jalkapalloliitto UEFA:lle alustavan kiinnostuksensa Super Cupin järjestämiseen vuonna 2020. Super Cupin finaalissa kohtaavat Eurooppa-Liigan ja Mestareiden Liigan voittajat. Tänä vuonna Super Cupin finaali pelataan Tallinnassa 15. elokuuta.

Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan, että yhteistyössä Stadion-säätiön kanssa on tehty ratkaisu, että  hakemusta ei nyt UEFA:lle toimiteta, vaan tähtäin on vuoden 2021 Super Cupin hakemisessa pelattavaksi Olympiastadionilla.

Palloliitto ja Stadion-säätiö haluavat yhdessä aikatauluttaa tapahtumat siten, että ennen UEFA Super Cupin järjestämistä Olympiastadionilla ehditään toteuttamaan vuonna 2020 maaottelutapahtumia.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.