Palloliitto tavoittelee Super Cupin finaalia Olympiastadionille

Palloliitto ilmoitti tammikuussa 2018 Euroopan jalkapalloliitto UEFA:lle alustavan kiinnostuksensa Super Cupin järjestämiseen vuonna 2020. Super Cupin finaalissa kohtaavat Eurooppa-Liigan ja Mestareiden Liigan voittajat. Tänä vuonna Super Cupin finaali pelataan Tallinnassa 15. elokuuta.

Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan, että yhteistyössä Stadion-säätiön kanssa on tehty ratkaisu, että  hakemusta ei nyt UEFA:lle toimiteta, vaan tähtäin on vuoden 2021 Super Cupin hakemisessa pelattavaksi Olympiastadionilla.

Palloliitto ja Stadion-säätiö haluavat yhdessä aikatauluttaa tapahtumat siten, että ennen UEFA Super Cupin järjestämistä Olympiastadionilla ehditään toteuttamaan vuonna 2020 maaottelutapahtumia.

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.