Video: Tätä ilkeämpää pilaa et voi tehdä urheilufanille

Kuvittele, että olet odottanut illan ottelua todella pitkään ja hartaasti, sillä kyseessä ei ole mikään tavallinen peli. Olet hankkinut pelieväät valmiiksi ja pelipäivän valmistautuminen on ollut ensiluokkaista. Olet valmis illan otteluun.

Alkaessasi katsomaan oman joukkueesi ottelua, huomaat telkkarin reistailevan. Jokaisen jännittävän tilanteen kohdalla televisio sammuu itsestään. Kerta toisensa jälkeen. Et ymmärrä mistä on kysymys ja purat turhautumistasi televisioon ja kannettavaan tietokoneeseen sekä huudat ilmoille kaikki mahdolliset kirosanat. Lopulta selviää, että samassa taloudessa olleella ystävälläsi on toinen kaukosäädin, jolla hän pystyy hallitsemaan televisiotasi.

Katso tästä, miten saat urheilufanin raivon partaalle, hankkimaan uuden television ja mahdollisesti tekemään myös reissun Ikeaan huonekaluostoksille.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.