Video: Tätä ilkeämpää pilaa et voi tehdä urheilufanille

Kuvittele, että olet odottanut illan ottelua todella pitkään ja hartaasti, sillä kyseessä ei ole mikään tavallinen peli. Olet hankkinut pelieväät valmiiksi ja pelipäivän valmistautuminen on ollut ensiluokkaista. Olet valmis illan otteluun.

Alkaessasi katsomaan oman joukkueesi ottelua, huomaat telkkarin reistailevan. Jokaisen jännittävän tilanteen kohdalla televisio sammuu itsestään. Kerta toisensa jälkeen. Et ymmärrä mistä on kysymys ja purat turhautumistasi televisioon ja kannettavaan tietokoneeseen sekä huudat ilmoille kaikki mahdolliset kirosanat. Lopulta selviää, että samassa taloudessa olleella ystävälläsi on toinen kaukosäädin, jolla hän pystyy hallitsemaan televisiotasi.

Katso tästä, miten saat urheilufanin raivon partaalle, hankkimaan uuden television ja mahdollisesti tekemään myös reissun Ikeaan huonekaluostoksille.

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.