Mikael Forssell lopettaa uransa

Yksi Suomen kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista, Mikael Forssell, lopettaa uransa. Hän ilmoitti päätöksestään virallisella Instagram-tilillään asiasta minuutin pituisella videolla.

Videolla hän myös mainitsee tulevaisuuden suunnitelmistaan ja unelmistaan. Hänen unelmana on tulevaisuudessa toimia jonkin joukkueen managerina tai valmentajana. Päätös lopettamisesta ei ilmeisesti tullut hetken johtopäätöksestä, sillä Forssell on lähtenyt rakentamaan elämää peliuran jälkeistä aikaa varten. Hän on käynyt valmentajakoulutuksissa sekä hän juuri valmistui maisteriksi urheilujohtamisen linjalta.

Forssell teki mittavan kansainvälisen uran, joka alkoi jo 17-vuotiaana, kun hän siirtyi HJK:sta Valioliigan Chelseaan. HJK:n ja Chelsean lisäksi Forssell on edustanut Crystal Palacea, Borussia Mönchengladbachia, Birminghamia, Hannoveria, Leedsiä, VFL Bochumia ja HIFK:ta. Seurajoukkueissa Forssell on tehnyt yhteensä 96 maalia. Suomen  A-maajoukkueessa Forssell on pelannut 86 ottelua, joissa syntyi 29 maalia.

Uransa parhaimman kauden Forssell pelasi Birminghamin riveissä kaudella 2003-2004. Hän viimeisteli tuolloin 17 maalia ja oli Valioliigan viidenneksi paras maalintekijä.

Alla olevalta videolta voit katsoa Forssellin videon, jossa hän ilmoittaa lopettamisestaan ja jatkosuunnitelmistaan.

Kiitos kaikista näistä vuosista!

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.