Aamulehti: Ilveksestä kuudes yt-neuvotteluihin turvautuva Liiga-seura

Jääkiekko | Aamulehti: Ilveksestä kuudes yt-neuvotteluihin turvautuva Liiga-seura - Tampereen Ilves on aloittanut yt-neuvottelut pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa. Asiasta uutisoi Aamulehti.

Tampereen Ilves on aloittanut yt-neuvottelut pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa. Asiasta uutisoi Aamulehti.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoo Aamulehdelle, että Ilves Hockey Oy aloitti ennen pääsiäistä koko seuraa koskevat yhteistoimintaneuvottelut.

– Kerromme vapun tienoilla, mikä on tilanteemme, Jalo kommentoi.

Jalo sanoo Jatkoaika.com -sivustolla, että vaikka neuvottelujen lopputulosta on mahdotonta ennustaa, tuntuma on olosuhteisiin nähden positiivinen.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että pelaajien tai valmentajien lomautuksia emme tarvitse. Mitään varmuutta ei ole, mutta se on näkymä. Palkanalennuksia tässä lähinnä haetaan, Jalo kommentoi.

Ilves on kuudes Liiga-seura, joka turvautuu yt-neuvotteluihin pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa. Ennen tupsukorvia saman reitin ovat käyneet läpi Pelicans, JYP, Sport, Jukurit ja SaiPa. Pelicans on toistaiseksi ainoa seura, joka on lomauttanut pelaajiaan.

Lue lisää Aamulehden jutusta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä