Aamulehti: Tapparaan isoja muutoksia – kolme avainpelaajaa siirtyy ulkomaille

Jääkiekko | Aamulehti: Tapparaan isoja muutoksia - kolme avainpelaajaa siirtyy ulkomaille - Aamulehti uutisoi sunnuntaina, että Tapparaan on tulossa isoja muutoksia ensi kaudeksi. Tapparan päävalmentajaksi palaavalla Jussi Tapolalla on edessään melkoinen joukkueen uudelleenrakennus, sillä Tappara menettää ison joukon runkopelaajistaan.

Aamulehti uutisoi sunnuntaina, että Tapparaan on tulossa isoja muutoksia ensi kaudeksi. Tapparan päävalmentajaksi palaavalla Jussi Tapolalla on edessään melkoinen joukkueen uudelleenrakennus, sillä Tappara menettää ison joukon runkopelaajistaan.

Aamulehden (linkki) mukaan Tapparasta on lähdössä yhdeksän pelaajaa. Varmoja lähtijöitä ovat puolustajista Jonathan Racine ja Valtteri Kemiläinen. Hyökkääjistä uusia haasteita kohti suuntaavat Jere Karjalainen, Niko Ojamäki ja Steven Iacobellis.

Lisäksi maalivahti Michael Carteig, puolustajat Alexander Ytterell ja Adam Polasek sekä hyökkääjä Tyler Morley eivät ole jatkamassa Kirvesrinnoissa.

– Tämän hetken tiedoilla kukaan heistä ei ole jatkamassa, mikä tarkoittaa, että kenelläkään heistä ole sopimusta meille ensi kaudeksi, sanoo Tapparan päävalmentajaksi Jukka Rautakorven tilalle palaava Jussi Tapola Aamulehden haastattelussa.

Valtteri Kemiläinen, Niko Ojamäki ja Jere Karjalainen ovat Tapolan kommenttien perusteella lähdössä ensi kaudeksi ulkomaille.

– He hakevat uusista sarjoista seuraavaa haastetta uralleen. Kiitämme heitä heidän panoksestaan Tapparan hyväksi ja toivotamme menestystä jatkoon.

– Kukaan tuskin osasi ennakoida, kuinka kovia pelimiehiä Kemiläisestä ja Karjalaisesta kehittyy, kun he aikanaan Tapparaan saapuivat. Laadukas valmennus hioi lahjakkuuksista timanttisen kovia tekijöitä.

Lähde: Aamulehti

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä