Aamulehti: Tapparaan isoja muutoksia – kolme avainpelaajaa siirtyy ulkomaille

Jääkiekko | Aamulehti: Tapparaan isoja muutoksia - kolme avainpelaajaa siirtyy ulkomaille - Aamulehti uutisoi sunnuntaina, että Tapparaan on tulossa isoja muutoksia ensi kaudeksi. Tapparan päävalmentajaksi palaavalla Jussi Tapolalla on edessään melkoinen joukkueen uudelleenrakennus, sillä Tappara menettää ison joukon runkopelaajistaan.

Aamulehti uutisoi sunnuntaina, että Tapparaan on tulossa isoja muutoksia ensi kaudeksi. Tapparan päävalmentajaksi palaavalla Jussi Tapolalla on edessään melkoinen joukkueen uudelleenrakennus, sillä Tappara menettää ison joukon runkopelaajistaan.

Aamulehden (linkki) mukaan Tapparasta on lähdössä yhdeksän pelaajaa. Varmoja lähtijöitä ovat puolustajista Jonathan Racine ja Valtteri Kemiläinen. Hyökkääjistä uusia haasteita kohti suuntaavat Jere Karjalainen, Niko Ojamäki ja Steven Iacobellis.

Lisäksi maalivahti Michael Carteig, puolustajat Alexander Ytterell ja Adam Polasek sekä hyökkääjä Tyler Morley eivät ole jatkamassa Kirvesrinnoissa.

– Tämän hetken tiedoilla kukaan heistä ei ole jatkamassa, mikä tarkoittaa, että kenelläkään heistä ole sopimusta meille ensi kaudeksi, sanoo Tapparan päävalmentajaksi Jukka Rautakorven tilalle palaava Jussi Tapola Aamulehden haastattelussa.

Valtteri Kemiläinen, Niko Ojamäki ja Jere Karjalainen ovat Tapolan kommenttien perusteella lähdössä ensi kaudeksi ulkomaille.

– He hakevat uusista sarjoista seuraavaa haastetta uralleen. Kiitämme heitä heidän panoksestaan Tapparan hyväksi ja toivotamme menestystä jatkoon.

– Kukaan tuskin osasi ennakoida, kuinka kovia pelimiehiä Kemiläisestä ja Karjalaisesta kehittyy, kun he aikanaan Tapparaan saapuivat. Laadukas valmennus hioi lahjakkuuksista timanttisen kovia tekijöitä.

Lähde: Aamulehti

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä