Aho ja Teräväinen tehokkaina – Ovechkinille jälleen hattutemppu

Jääkiekko | Aho ja Teräväinen tehokkaina - Ovechkinille jälleen hattutemppu - Alexander Ovechkin teki toisen peräkkäisen hattutemppunsa NHL:ssä, kun Washington Capitals kaatoi Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustaman Carolina Hurricanesin rankkareiden jälkeen lukemin 6–5 perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa kamppailussa.

Alexander Ovechkin teki toisen peräkkäisen hattutemppunsa NHL:ssä, kun Washington Capitals kaatoi Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustaman Carolina Hurricanesin rankkareiden jälkeen lukemin 6–5 perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa kamppailussa.

Aho saalisti ottelussa tehot 2+2 ja Teräväinen merkkautti tilastoihin tehot 1+2. Show’n varasti kuitenkin Ovechkin, joka teki Capitalsille kolme maalia varsinaisella peliajalla. NHL:n maalipörssiä johtava venäläishyökkääjä on nyt iskenyt tällä kaudella 28 maalia.

Ovechkin venytti samalla pisteputkensa jo 13 ottelun mittaiseksi. Hän on tehnyt pisteputkensa aikana huikeat 15+6=21 tehopistettä.

Patrik Laineelle kauden 23. maali NHL:ssä

Ovechkinin kanssa NHL:n maalipörssin voitosta taisteleva Winnipeg Jetsin Patrik Laine onnistui myös maalinteossa, kun Winnipeg kaatoi Chicago Blackhawksin jatkoajan jälkeen maalein 4–3. Osuma oli maalipörssissä toisena olevalle Laineelle kauden 23:s.

Katso Washington-Carolina ottelun maalikooste videolta. Alemmalta videolta näet Patrik Laineen osuman.

Laineen kauden 23:s maali

Winnipeg-Chicago maalikooste

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.