Aho ja Teräväinen tekivät molemmat 1+1 Carolinan tappiossa

Carolina Hurricanesissa pelaavat Sebastian Aho, sekä Teuvo Teräväinen pääsivät molemmat tehoille, kun Carolina hävisi Boston Bruinsille 4-6.

Jääkiekko | Aho ja Teräväinen tekivät molemmat 1+1 Carolinan tappiossa - Carolina Hurricanesissa pelaavat Sebastian Aho, sekä Teuvo Teräväinen pääsivät molemmat tehoille, kun Carolina hävisi Boston Bruinsille 4-6.

Teräväinen ja Aho tekivät molemmat maalin, sekä syöttivät toistensa maalit. Pisteet olivat kuitenkin laiha lohtu, sillä Carolina menetti 4-1 johtonsa kolmannessa erässä. Pelikellossa oli jo 50 minuuttia, kunnes Boston aloitti kirinsä. He tekivät viisi maalia alle kahdeksaan ja puoleen minuuttiin ja voittivat ottelun lopulta 4-6.

Katso ottelun kooste videosta:

Teuvo Teräväinen on tällä kaudella tehnyt tehot 21+35 ja Sebastian Aho 25+30.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.