Aho ja Teräväinen tekivät molemmat 1+1 Carolinan tappiossa

Carolina Hurricanesissa pelaavat Sebastian Aho, sekä Teuvo Teräväinen pääsivät molemmat tehoille, kun Carolina hävisi Boston Bruinsille 4-6.

Jääkiekko | Aho ja Teräväinen tekivät molemmat 1+1 Carolinan tappiossa - Carolina Hurricanesissa pelaavat Sebastian Aho, sekä Teuvo Teräväinen pääsivät molemmat tehoille, kun Carolina hävisi Boston Bruinsille 4-6.

Teräväinen ja Aho tekivät molemmat maalin, sekä syöttivät toistensa maalit. Pisteet olivat kuitenkin laiha lohtu, sillä Carolina menetti 4-1 johtonsa kolmannessa erässä. Pelikellossa oli jo 50 minuuttia, kunnes Boston aloitti kirinsä. He tekivät viisi maalia alle kahdeksaan ja puoleen minuuttiin ja voittivat ottelun lopulta 4-6.

Katso ottelun kooste videosta:

Teuvo Teräväinen on tällä kaudella tehnyt tehot 21+35 ja Sebastian Aho 25+30.

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.