Aitajuoksija Viivi Lehikoinen rikkoi Berliinin EM-rajan

Yleisurheilu | Aitajuoksija Viivi Lehikoinen rikkoi Berliinin EM-rajan - 18-vuotias aitajuoksija Viivi Lehikoinen juoksi torstaina kauden parhaansa Tampereella alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen 400 metrin aitajuoksun välierissä, mutta karsiutui loppukilpailusta.
Kuva: Laajasalon opisto / YouTube

18-vuotias aitajuoksija Viivi Lehikoinen juoksi torstaina kauden parhaansa Tampereella alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen 400 metrin aitajuoksun välierissä, mutta karsiutui loppukilpailusta.

Lehikoisen juoksema aika 57,70 on täsmälleen sama kuin Berliinin aikuisten EM-kisojen tulosraja.

Lehikoinen jäi eränsä kolmanneksi ja putosi aikavertailun perusteella ensimmäisenä jatkosta. Hän oli välierien yhdeksänneksi nopein ja jäi finaalipaikasta ainoastaan kaksi sadasosaa.

Yleisurheilun EM-kisat järjestetään 7.–12. elokuuta Berliinissä.

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.