Ajax hankki 18-vuotiaan brasilialaislupauksen Santosista

Champions League | Ajax hankki 18-vuotiaan brasilialaislupauksen Santosista - Amsterdamin Ajax on tehnyt kesäkuuhun 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen Giovannin kanssa.

Amsterdamin Ajax on tehnyt kesäkuuhun 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen Giovannin kanssa.

Koko nimeltään Giovanni Manson Ribeiro on 18-vuotias brasilialaiskeskikenttäpelaaja, ja hän siirtyy Ajaxiin Brasilian liigaseura Santosin U20-joukkueesta.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai vasempana laitahyökkääjänä pelaava Giovanni liittyy välittömästi Ajaxin reservijoukkue Jong Ajaxiin.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä