Ajax hankki 18-vuotiaan brasilialaislupauksen Santosista

Champions League | Ajax hankki 18-vuotiaan brasilialaislupauksen Santosista - Amsterdamin Ajax on tehnyt kesäkuuhun 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen Giovannin kanssa.

Amsterdamin Ajax on tehnyt kesäkuuhun 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen Giovannin kanssa.

Koko nimeltään Giovanni Manson Ribeiro on 18-vuotias brasilialaiskeskikenttäpelaaja, ja hän siirtyy Ajaxiin Brasilian liigaseura Santosin U20-joukkueesta.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai vasempana laitahyökkääjänä pelaava Giovanni liittyy välittömästi Ajaxin reservijoukkue Jong Ajaxiin.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä