Aleksandr Kokko palaa Rovaniemen Palloseuraan

RoPS tiedottaa verkkosivuillaan, että Rovaniemen Palloseuraa kausilla 2012 – 2016 edustanut hyökkääjä Aleksandr Kokko, 31, palaa takaisin Napapiirille. RoPS ja Kokko ovat allekirjoittaneet kauteen 2019 ulottuvan sopimuksen.

Aleksandr Kokko voitti Rovaniemen Palloseurassa Suomen Cupin kaudella 2013 ja Veikkausliigan hopeaa kaudella 2015. Samana vuonna Kokko kruunattiin toistamiseen Veikkausliigan maalikuninkaaksi.

Syksyllä 2016 Kokko siirtyi Rovaniemeltä Australian pääsarjassa pelanneeseen Newcastle Jetsiin.

Kahden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen hyökkääjä koki, että nyt oli aika palata takaisin Suomeen. Aiemmin keväällä, ennen uutta sopimustaan, Kokko harjoitteli Rovaniemen Palloseuran matkassa parin viikon ajan.

– Pääsin sinne minne halusinkin, Kokko iloitsee.

– Näiden kahden vuoden aikana RoPS:sta on tullut entistä ammattimaisempi seura, jossa panostetaan paljon kentän ulkopuolisiinkin asioihin. Meillä on myös nuoremman polven valmentaja, joka vakuutti minut ammattitaidollaan.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela on samaan tapaan tyytyväinen meritointuneen hyökkääjän saamisesta joukkoihinsa.

– Jokainen joukkue tarvitsee maalintekijöitä, Koskela linjaa.

– Borre on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pitämään palloa ja kykenee saamaan muita pelaajia mukaansa. Erityisen vaarallinen Borre on, jos hänelle saadaan toimitettua palloa rangaistusalueen sisään.

Koskelan johdolla RoPS taistelle tällä hetkellä jopa Veikkausliigan mitalisijoista. Menestyksen on huomannut myös Aleksandr Kokko.

– Olen seurannut mielenkiinnolla nykyisen RoPS:n menoa. Tietenkin kautta on vielä paljon jäljellä, mutta on mahtava tulla joukkueeseen, joka pystyy realistisesti pelaamaan isoista asioista, Kokko luottaa.

Rovaniemen Palloseurassa Aleksandr Kokko on viimeistellyt kaikkiaan 71 maalia pelaamassaan 132 ottelussa. Kokko matkustaa Napapiirille tänään torstaina ja on jo seuraamassa RoPS:n ottelua PS Kemi Kingsiä vastaan.

Lähde: RoPS:n tiedote.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.