Alexander Ovechkin venäläisenä vakoojana ja muut hauskat NHL-mainosvideot

NHL:ssä on aikojen saatossa tehty ihan onnistuneita ja hauskoja mainoksia, joissa osassa näyttelee kulloinkin pinnalla olevia supertähtiä, kuten Alexander Ovechkinin venäläinen vakooja-mainos. Tämän hetken maailmanpoliittisessa tilanteessa tämä ei olisi enää korrekti mainos, mutta aikanaan se on pyörinyt isoilla kanavilla myös USA:ssa. Erittäin hauska mainos on Boston Bruinsin ”Älä koskaan seurustele vastustajan kanssa” video, joka on ensimmäisenä alla. Ja sitten on niitä vähän vaikeammin avautuvia, joista ei ainakaan nopealla silmäilyllä saa ideaa irti. Kokosimmekin alle ihan useita hauskoja mainoksia, joista voi tunnistaa entisajan ja tämän hetken tähtiä hyvässä ja pahassa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.