Alexander Ovechkin venäläisenä vakoojana ja muut hauskat NHL-mainosvideot

NHL:ssä on aikojen saatossa tehty ihan onnistuneita ja hauskoja mainoksia, joissa osassa näyttelee kulloinkin pinnalla olevia supertähtiä, kuten Alexander Ovechkinin venäläinen vakooja-mainos. Tämän hetken maailmanpoliittisessa tilanteessa tämä ei olisi enää korrekti mainos, mutta aikanaan se on pyörinyt isoilla kanavilla myös USA:ssa. Erittäin hauska mainos on Boston Bruinsin ”Älä koskaan seurustele vastustajan kanssa” video, joka on ensimmäisenä alla. Ja sitten on niitä vähän vaikeammin avautuvia, joista ei ainakaan nopealla silmäilyllä saa ideaa irti. Kokosimmekin alle ihan useita hauskoja mainoksia, joista voi tunnistaa entisajan ja tämän hetken tähtiä hyvässä ja pahassa.

Tuoreimmat

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa Virossa

Maaliskuussa tauolle jäänyt Rallin MM-sarja jatkuu alkuperäisen kisakalenterin ulkopuolisella osakilpailulla Virossa 4.–6. syyskuuta.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.