Alexis Sánchez Manchester Unitediin

Manchester United varmisti maanantai-iltana Twitter-tilillään, että seura on pitkään venyneiden neuvottelujen jälkeen onnistunut hankkimaan Arsenal-tähti Alexis Sánchezin. Mies siirtyy ManU-paitaan vaihtokaupassa, jossa armenialainen Henrikh Mkhitaryan liikkuu toiseen suuntaan. Lue lisää Mkhitaryanin siirrosta tästä.

Chileläinen Sánchez, 29, edusti Arsenalia kolme ja puoli vuotta siirryttyään Lontooseen Barcelonasta kesällä 2014. Aiemmin urallaan Chilen suurseura Colo-Coloa, River Platea, Udinesea sekä FC Barcelonaa edustanut Alexis iski 165 ottelun aikana Gunnersille 80 maalia.

Mies oli pitkään Arsenalin paras pelaaja, mutta miehen sopimustilanne pakotti Arsenal-luotsi Arsène Wengerin kauppaamaan tähtipelaajansa pois. Alexis oli jo pitkään tehnyt selväksi, ettei hän aio allekirjoittaa jatkoa 2018 kesäkuussa päättyvään sopimukseensa.

Nyt mies siirtyy Unitediin kesään 2022 ulottuvalla sopimuksella. Hurjimpien arvioiden mukaan taiturin kerrotaan tienaavan jopa 500 000 puntaa viikossa. Chileläistähti oli riemuissaan siirron varmistuttua.

– Olen onnellinen päästessäni siirtymään maailman isoimpaan seuraan. Pelaaminen tällä historiallisella stadionilla José Mourinhon alaisuudessa oli liian hyvää ollakseen totta. Olen erittäin ylpeä saadessani olla ensimmäinen chileläinen, joka pelaa Unitedin legendaarisessa punapaidassa, numerolla 7 pelaava tähtihyökkääjä valotti.

United-piiskuri Mourinho oli myös tyytyväisellä tuulella saatuaan haluamansa pelaajan.

– Alexis on yksi maailman parhaista hyökkäyspään pelaajista. Hän tekee nuoresta ja taitavasta hyökkääjävalikoimastamme täydellisen. Hän tuo valtavaa kunnianhimoa, draivia ja persoonallisuutta – seikkoja, jotka tekevät pelaajasta Manchester Unitedin näköisen. Hän tekee joukkueestamme vahvemman, portugalilainen sanoi.

Katso tästä videosta Sánchezin kaikki maalit Arsenalin paidassa. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

https://youtu.be/Dwyj-vIiZsc

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.