Alexis Sanchez sai 16 kuukauden tuomion veronkierrosta

Jalkapallo | Alexis Sanchez sai 16 kuukauden tuomion veronkierrosta - Manchester Unitediin siirtynyt chileläishyökkääjä Alexis Sánchez on myöntänyt syyllisyytensä veronkiertoon. Sánchez tuomittiin rikkeestä 16 kuukauden ehdolliseen vankilatuomioon, kertoo espanjalaislehti Diario Sport.

Manchester Unitediin siirtynyt chileläishyökkääjä Alexis Sánchez on myöntänyt syyllisyytensä veronkiertoon. Sánchez tuomittiin rikkeestä 16 kuukauden ehdolliseen vankilatuomioon, kertoo espanjalaislehti Diario Sport.

29-vuotias Sánchez oli jättänyt ilmoittamatta lähes miljoonan euron kuvaoikeustuloistaan Espanjan viranomaisille vuosina 2012-2013 pelatessaan FC Barcelonassa.

Veronkierrosta kiinnijäänyt Sánchez maksoi ilmoittamatta jättämänsä rahat korkoineen takaisin Espanjan viranomaisille. Hän myös myönsi kierrättäneensä varojaan ulkomaisten yritysten kautta. Tarkoituksena oli se, etteivät Espanjan viranomaiset huomaisi Sánchezin kuvaoikeuksista saamia tuloja.

Sánchez ei ensikertalaisena joudu telkien taakse, mikäli hän ei syyllisty muihin rikoksiin seuraavan kahden vuoden aikana.

Jalkapalloilijat ovat viime vuosina syyllistyneet veropetoksiin monesta eri syystä. Mm. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ja Neymar ovat jäänneet kiinni verovilpeistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.