Álvaro Muñiz jatkaa FC Interissä – kaksi pelaajaa jättää seuran

Jalkapallo | Álvaro Muñiz jatkaa FC Interissä - kaksi pelaajaa jättää seuran - FC Inter on käyttänyt Álvaro Muñizin sopimukseen sisältyneen option, joten 31-vuotias espanjalainen nähdään sinimustassa paidassa myös kaudella 2020.

FC Inter on käyttänyt Álvaro Muñizin sopimukseen sisältyneen option, joten 31-vuotias espanjalainen nähdään sinimustassa paidassa myös kaudella 2020.

Ensimmäistä kauttaan Espanjan ulkopuolella pelaava Muñiz pelasi debyyttikaudellaan 23 ottelua Veikkausliigassa. Keskikenttäpelaaja pelasi joukkueestaan kolmanneksi eniten ollen tärkeä osa vuoden hopeajoukkuetta.

Interillä oli ennestään ensi kauden kattavat sopimukset Juuso Hämäläisen ja Aleksi Paanasen kanssa sekä vuoteen 2021 asti ulottuvat sopimukset Elias Mastokankaan ja Norjassa lainalla olevan Benjamin Källmanin kanssa.

Edustusjoukkueen pelaajista varmuudella seuran jättävät Hanson Boakai ja Daniel Kamy. Muiden Interin hopeajoukkueen pelaajien kanssa käydään parhaillaan keskusteluja jatkosta. Tavoitteena on, että kauden 2019 joukkueen jatkavat pelaajat ovat selvillä marraskuun aikana.

– Kuluneen kauden joukkueen runko oli hyvä ja pyrimme pitämään sen pääosin kasassa. Samalla jatkamme suunnitelman mukaista pelaajabudjetin maltillistamista. Käytännössä tämä toteutetaan suurelta osin sopimuspelaajien määrää tarkistamalla. Kun meillä tänä vuonna oli 23 sopimuspelaajaa, on vastaava lukema tulevalle kaudelle noin 18-19. Samalla tulemme nostamaan edustusjoukkueeseen entistä enemmän omia akatemiapelaajiamme, joista osa alkaa harjoitella edustusjoukkueen mukana jo tämän kuun aikana, tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo.

Interin valmennuksessa nähdään tulevalla kaudella tuttu nelikko. Päävalmentajana jatkaa José Riveiro, apuvalmentajana Sergio Almenara, fyysisenä valmentajana Michel Bellver ja maalivahtivalmentajana Jani Meriläinen.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.