Anders Wiklöf IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppaniksi: ”Tärkeä symboli Ahvenanmaalle”

Jalkapallo | Anders Wiklöf IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppaniksi:
Kauppaneuvos Anders Wiklöf ja IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson. (Kuva: Ålandstidningen)

Keskellä edelleen epävarmaa tilannetta IFK Mariehamn kertoo hyviä uutisia Anders Wiklöfin kanssa solmitun pääyhteistyökumppanuussopimuksen myötä.

Kauppaneuvos Wiklöf on ollut vahvasti mukana IFK Mariehamnin toiminnassa toki jo pitkään, mutta pääyhteistyökumppanuus saa nyt hiukan uusia muotoja.

– Kaikissa yhteiskunnissa on nyt tietysti paljon epävarmuutta ja todella erityinen vaihe poikkeustilan takia. Samaan aikaan tunnen, että on tärkeää osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja sen suhteen IFK Mariehamnin joukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle, Wiklöf sanoo seuran tiedotteessa.

– Sen myötä minusta on nyt oikea hetki vahvistaa pääyhteistyökumppanuus 13. perättäiselle vuodelle ja tänä vuonna minä itse olen kumppanina. Hotel Arkipelag on ollut yhteistyökumppanina 12 vuotta, mutta koska hotellin toiminta on juuri nyt enemmän tai vähemmän alasajettu, näimme tämän parempana ratkaisuna tänä vuonna.

Wiklöf odottaa monen muun tavoin innolla edessä olevaa Veikkausliigakautta.

– Kun jalkapalloa päästään taas pelaamaan, uskon että IFK pystyy hyvään kauteen uuden joukkueen ja uuden valmentajan myötä.

Saman uskon jakaa myös IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson, joka näkee joukkueessa potentiaalia päävalmentaja Lukas Syberyjskin johdolla.

– Minusta meillä on koossa hyvä sekoitus rutiinia ja nuoruuden potentiaalia ja meillä on monia mielenkiintoisia pelaajatyyppejä joukkueessa, sekä niitä jotka olivat mukana jo viime vuonna ja jotka tulevat olemaan vielä parempia tänä vuonna että uusia pelaajia, jotka vaikuttavat todella teräviltä, Mattsson sanoo.

Pääyhteistyökumppanuuden ratkeaminen on joka tapauksessa erittäin merkittävä asia koko seuralle.

– Ilman yhteistyökumppanuuksia meillä ei olisi edellytyksiä pelata liigassa ja se, että Anders Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää ihan yhtä lailla kuin sekin, että saamme mukaan myös muut kumppanimme. Etenkin nyt korona-aikaan olemme kiitollisia siitä, että voimme edelleen saada kumppanituottoja, jotka ovat tärkeimpiä tulonläheteitämme.

– Sen myötä ymmärtää myös miten tärkeä pääyhteistyökumppani on. Tuntuu turvalliselta, että Anders Wiklöf on meillä tukenamme, IFK Mariehamn Ab:n puheenjohtaja Dan Mikkola kertoo tyytyväisenä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä