Anssi Jaakkolan peliura jatkuu Englannissa

Jalkapallo | Anssi Jaakkolan peliura jatkuu Englannissa - Suomen A-maajoukkueessa kolme ottelua pelannut maalivahti Anssi Jaakkola on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Readingin kanssa. Seura tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Suomen A-maajoukkueessa kolme ottelua pelannut maalivahti Anssi Jaakkola on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Readingin kanssa. Seura tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

31-vuotias Kemissä syntynyt Jaakkola on pelannut Readingin riveissä kaksi edellistä kautta. Jaakkola on pelannut uransa aikana myös Etelä-Afrikassa, Skotlannissa, Italiassa ja Tsekissä.

Ennen ulkomaille siirtymistä Jaakkola edusti Suomessa TP-47:ää, jossa hän pelasi kaksi ottelua Veikkausliigassa. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuettakin edustanut Jaakkola pelasi ensimmäisen A-maaottelunsa Ruotsia vastaan kesäkuussa 2011.

Jaakkola on pelannut tällä kaudella Readingin maalilla vain viisi ottelua Championshipissa, mutta pitänyt kolme kertaa maalinsa puhtaana.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.