Anssi Jaakkolan peliura jatkuu Englannissa

Jalkapallo | Anssi Jaakkolan peliura jatkuu Englannissa - Suomen A-maajoukkueessa kolme ottelua pelannut maalivahti Anssi Jaakkola on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Readingin kanssa. Seura tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Suomen A-maajoukkueessa kolme ottelua pelannut maalivahti Anssi Jaakkola on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Readingin kanssa. Seura tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

31-vuotias Kemissä syntynyt Jaakkola on pelannut Readingin riveissä kaksi edellistä kautta. Jaakkola on pelannut uransa aikana myös Etelä-Afrikassa, Skotlannissa, Italiassa ja Tsekissä.

Ennen ulkomaille siirtymistä Jaakkola edusti Suomessa TP-47:ää, jossa hän pelasi kaksi ottelua Veikkausliigassa. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuettakin edustanut Jaakkola pelasi ensimmäisen A-maaottelunsa Ruotsia vastaan kesäkuussa 2011.

Jaakkola on pelannut tällä kaudella Readingin maalilla vain viisi ottelua Championshipissa, mutta pitänyt kolme kertaa maalinsa puhtaana.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.