Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023. 

Kulunut kausi FF Jaron kasvatille oli läpimurtokausi Ykkösessä. Olusanya teki 11 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä. 

– Olusanya on ehdottomasti tulevaisuuden pelaajia. Hän on nopea ja vahva hyökkääjä. Nuorukainen tykkää osallistua pelin eri vaiheisiin, ja hän osaa reagoida pelissä tapahtuviin muutoksiin. Viimeisen vuoden aikana Anthony on kehittynyt niin fyysisesti kuin henkisesti, ja se on näkynyt suoraan myös tuloksena kentällä. Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille, ja siitä esimerkkinä 11 maalia ja useita maalisyöttöjä Ykkösessä, kertoo HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä seuran tiedotteessa.

Parhaillaan Olusanya on U21-maajoukkueen ja Puolustusvoimien Urheilukoulun yhteisleirillä Eerikkälässä. Pikkuhuuhkajista leirille osallistuu kotimaan sarjoissa pelaavia pelaajia mukaan lukien HJK:n Pyry Hannola. Päävalmentaja Juha Malisen nimeämät pelaajat voivat ikänsä puolesta pelata U21-maajoukkueessa vielä tulevissa karsinnoissa. 

– Hienoa, että sain tämän sopimuksen. Odotan jo innolla, että pääsen treenaamaan HJK:ssa. Nähdään ensi kaudella, Olusanya iloitsee.

Lähde: HJK:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.