Arsenal hankki 18-vuotiaan brasilialaislaiturin – vertaa itseään Cristiano Ronaldoon

Englannin Valioliigassa pelaava Arsenal on tehnyt pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Gabriel Martinellin kanssa. Martinelli siirtyy Arsenaliin brasilialaisseura Ituanosta noin 6,7 miljoonan euron siirtosummalla.

Martinelli on Arsenalin ensimmäinen pelaajahankinta tänä kesänä. Brasiliassa syntyneellä Martinellilla on myös Italian kansalaisuus.

Martinelli mainitsee Arsenalin nettisivuilla ihailevansa erityisesti Lionel Messin, Neymarin ja Cristiano Ronaldon pelityylejä.

– Olen pelaaja, joka antaa kentällä aina kaikkensa.Vertaan pelaamistani Cristiano Ronaldoon. Hän on pelaaja, joka tekee paljon töitä, ja haluaa jatkuvasti seuraavalle tasolle, Martinelli sanoo.

– Olen unelmoinut tästä hetkestä lapsuudesta lähtien. Euroopassa pelaaminen on myös perheeni unelma. Aion käyttää tämän mahdollisuuden.

Martinelli nousi Ituanon edustusjoukkueeseen tammikuussa, ja hän oli Brasilian A-maajoukkueen leirivahvuudessa ennen käynnissä olevaa Copa Americaa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.