Arsenal hankki 18-vuotiaan brasilialaislaiturin – vertaa itseään Cristiano Ronaldoon

Englannin Valioliigassa pelaava Arsenal on tehnyt pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Gabriel Martinellin kanssa. Martinelli siirtyy Arsenaliin brasilialaisseura Ituanosta noin 6,7 miljoonan euron siirtosummalla.

Martinelli on Arsenalin ensimmäinen pelaajahankinta tänä kesänä. Brasiliassa syntyneellä Martinellilla on myös Italian kansalaisuus.

Martinelli mainitsee Arsenalin nettisivuilla ihailevansa erityisesti Lionel Messin, Neymarin ja Cristiano Ronaldon pelityylejä.

– Olen pelaaja, joka antaa kentällä aina kaikkensa.Vertaan pelaamistani Cristiano Ronaldoon. Hän on pelaaja, joka tekee paljon töitä, ja haluaa jatkuvasti seuraavalle tasolle, Martinelli sanoo.

– Olen unelmoinut tästä hetkestä lapsuudesta lähtien. Euroopassa pelaaminen on myös perheeni unelma. Aion käyttää tämän mahdollisuuden.

Martinelli nousi Ituanon edustusjoukkueeseen tammikuussa, ja hän oli Brasilian A-maajoukkueen leirivahvuudessa ennen käynnissä olevaa Copa Americaa.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.