Arsenal hankki Henrikh Mkhitaryanin

Arsenal varmisti maanantaina vaihtokaupan, jossa seura hankki Manchester Unitedin Henrikh Mkhitaryanin. Toiseen suuntaan siirrossa matkaa Gunners-tähti Alexis Sánchez. Mkhitaryan kuvaili siirtoaan ”unelmien täyttymykseksi”.

Armenialainen Mkhitaryan, 29, siirtyi kesällä 2016 Dortmundista Manchester Unitediin 29,9 miljoonan euron summalla, mutta mies ei missään vaiheessa noussut United-luotsi José Mourinhon lähimpiin luottopelaajiin. Vikkelä armenialainen pelasi punapaidassa 63 ottelua, joiden aikana hän latoi 13 maalia.

Mkhitaryan kertoi medialle siirron Arsenaliin olevan miehen unelmien täyttymys. Mieshän sanoi Uefa.comin haastattelussa vuonna 2009, että hänen suosikkiseuransa on juuri Arsenal.

– Tämä on unelmieni täyttymys, sillä olen aina haaveillut pelaamisesta Arsenalissa. Olen onnellinen, että siirto on nyt viimeistelty ja olen täällä (Arsenalissa). Tavoitteenamme on luoda historiaa Arsenalissa, Armenian futiksen ykköspelaaja sanoi.

Arsenal-luotsi Arsène Wenger myhäili tyytyväisenä uuden pelaajahankinnan varmistuttua.

– Henrikh on erittäin monipuolinen pelaaja. Hän luo tekopaikkoja, osaa puolustaa ja prässätä, hän on kovakuntoinen juoksija ja erittäin sitoutunut pelaaja. Minun on pakko sanoa, että hänellä on lähes kaikki ominaisuudet mitä voit pelaajalta toivoa, Wenger sanoi.

Katso tästä armenialaisen kaikki 13 maalia Manchester Unitedin paidassa. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

https://youtu.be/kegjmpBdDGU

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.