Artemi Panarin ja Sergei Bobrovski liittymässä Venäjän MM-joukkueeseen

Jääkiekko | Artemi Panarin ja Sergei Bobrovski liittymässä Venäjän MM-joukkueeseen - Venäjä on saamassa kaksi kovan luokan vahvistusta 4.-20. toukokuuta Tanskassa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin. 

Venäjä on saamassa kaksi kovan luokan vahvistusta 4.-20. toukokuuta Tanskassa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin. 

Venäjän maajoukkue tiedotti Twitter-tilillään, että se on pyytänytv iime yönä NHL:n pudotuspeleistä pudonneen Columbus Blue Jacketsin hyökkääjää Artemi Panarinia sekä maalivahti Sergei Bobrovskia liittymään Venäjän MM-joukkueeseen.

Kolmannen kautensa NHL:ssä pelannut 26-vuotias Panarin teki tällä kaudella 81 runkosarjaottelussa uransa ennätystehot 25+55=82. Panarin pelasi kaksi edellistä kautta Chicagossa, jossa hän ylitti molempina kausina 70 tehopisteen rajan.

29-vuotias Bobrovski on palkittu kahtena kautena NHL:n parhaaksi maalivahdiksi (2012-2013 ja 2016-2017. Bobrovski pelasi 65 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,1 ja hänen päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,42. Pudotuspeleissä Bobrovski torjui jokaisessa ottelussa Washingtonia vastaan.

Molempien on läpäistävä Blue Jacketsin terveystarkastus.

Venäläisistä NHL-hyökkääjistä Nikita Sosnikov, Ivan Barbashev, Anton Slepyshev ja Pavel Butshnevitsh ovat jo ilmoittautuneet mukaan MM-kisoihin. Mediatietojen mukaan myös Coloradon tähtipakki Nikita Zadorov kisamatka on sinettiä vaille valmis.

Jääkiekon MM-kisat 2018 pelataan 4. – 20. toukokuuta Tanskassa. Kisakaupunkeina toimivat Herning ja Kööpenhamina, jossa pelataan myös MM-turnauksen ratkaisupelit.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.