AS Roman keskikenttämies siirtyi Sevillaan

Jalkapallo | AS Roman keskikenttämies siirtyi Sevillaan - AS Roman paitaan vuosi sitten kesällä siirtynyt ranskalainen Maxime Gonalons, 29, on liittynyt Espanjan LaLiga-seura Sevillan riveihin. Gonalonsin siirrossa kyse on vuoden kestävästä lainasopimuksesta. Espanjalaislähteiden mukaan Sevillalla on ensi kesänä optio ostaa alempi keskikenttämies noin 10 miljoonan euron summalla.

AS Roman paitaan vuosi sitten kesällä siirtynyt ranskalainen Maxime Gonalons, 29, on liittynyt Espanjan LaLiga-seura Sevillan riveihin. Gonalonsin siirrossa kyse on vuoden kestävästä lainasopimuksesta. Espanjalaislähteiden mukaan Sevillalla on ensi kesänä optio ostaa alempi keskikenttämies noin 10 miljoonan euron summalla.

Gonalons on edustanut kasvattajaseuraansa Olympique Lyonnaisia vuodesta 2000 saakka, kunnes hän viime kesänä siirtyi Roman paitaan noin 5 miljoonalla eurolla. Ranskalainen on suora korvaaja toiseen suuntaan siirtyneelle Steven Nzonzille, jonka Roma osti 26.6 miljoonan euron summalla. Maailmanmestaruuden kesällä voittanut Nzonzi allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen.

https://twitter.com/ASRoma_GO/status/1031569200815460352

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.