Ässien tyhjennysmyynti alkoi – Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon

Jääkiekko | Ässien tyhjennysmyynti alkoi - Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

30-vuotias Salminen on tehnyt tällä kaudella Ässien paidassa 35 liigaottelussa tehot 10+21=31 ja hän on ollut alkukauden aikana Ässien paras pistemies.

Salminen on pelannut uransa aikana ulkomailla neljä kautta KHL:ssä sekä yhden kauden NLA:ssa. Maajoukkuepaidassa Salminen on pelannut yhdet olympialaiset ja yhdet MM-kisat.

– Hän on erittäin taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Salmisen tulon myötä saamme lisää syöttö- ja laukaisutaitoa hyökkäyspeliin ja ylivoimaan, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HIFK tiedottaa myös, että hyökkääjä Lauri Kulmala siirtyy loppukaudeksi Ässiin ja Janne Hämäläinen palaa Mestis-seura Jokipoikiin.

 

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.