Ässien tyhjennysmyynti alkoi – Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon

Jääkiekko | Ässien tyhjennysmyynti alkoi - Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

30-vuotias Salminen on tehnyt tällä kaudella Ässien paidassa 35 liigaottelussa tehot 10+21=31 ja hän on ollut alkukauden aikana Ässien paras pistemies.

Salminen on pelannut uransa aikana ulkomailla neljä kautta KHL:ssä sekä yhden kauden NLA:ssa. Maajoukkuepaidassa Salminen on pelannut yhdet olympialaiset ja yhdet MM-kisat.

– Hän on erittäin taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Salmisen tulon myötä saamme lisää syöttö- ja laukaisutaitoa hyökkäyspeliin ja ylivoimaan, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HIFK tiedottaa myös, että hyökkääjä Lauri Kulmala siirtyy loppukaudeksi Ässiin ja Janne Hämäläinen palaa Mestis-seura Jokipoikiin.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.