Ässien tyhjennysmyynti alkoi – Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon

Jääkiekko | Ässien tyhjennysmyynti alkoi - Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

30-vuotias Salminen on tehnyt tällä kaudella Ässien paidassa 35 liigaottelussa tehot 10+21=31 ja hän on ollut alkukauden aikana Ässien paras pistemies.

Salminen on pelannut uransa aikana ulkomailla neljä kautta KHL:ssä sekä yhden kauden NLA:ssa. Maajoukkuepaidassa Salminen on pelannut yhdet olympialaiset ja yhdet MM-kisat.

– Hän on erittäin taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Salmisen tulon myötä saamme lisää syöttö- ja laukaisutaitoa hyökkäyspeliin ja ylivoimaan, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HIFK tiedottaa myös, että hyökkääjä Lauri Kulmala siirtyy loppukaudeksi Ässiin ja Janne Hämäläinen palaa Mestis-seura Jokipoikiin.

 

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.