Ässien tyhjennysmyynti alkoi – Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon

Jääkiekko | Ässien tyhjennysmyynti alkoi - Sakari Salminen siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. HIFK tiedotti Salmisen sopimuksesta Bättre Folk -mobiilisovelluksessaan.

30-vuotias Salminen on tehnyt tällä kaudella Ässien paidassa 35 liigaottelussa tehot 10+21=31 ja hän on ollut alkukauden aikana Ässien paras pistemies.

Salminen on pelannut uransa aikana ulkomailla neljä kautta KHL:ssä sekä yhden kauden NLA:ssa. Maajoukkuepaidassa Salminen on pelannut yhdet olympialaiset ja yhdet MM-kisat.

– Hän on erittäin taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Salmisen tulon myötä saamme lisää syöttö- ja laukaisutaitoa hyökkäyspeliin ja ylivoimaan, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HIFK tiedottaa myös, että hyökkääjä Lauri Kulmala siirtyy loppukaudeksi Ässiin ja Janne Hämäläinen palaa Mestis-seura Jokipoikiin.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.