Atlético Madridin fysiikkavalmentaja pidätettiin

Jalkapallo | Atlético Madridin fysiikkavalmentaja pidätettiin - Atlético Madridin uruguaylainen fysiikkavalmentaja Óscar

Atlético Madridin uruguaylainen fysiikkavalmentaja Óscar ”Profe” Ortega on pidätetty Espanjassa. Asiasta uutisoi monen muun espanjalaismedian ohella mm. Telemadrid verkkosivuillaan.

Espanjalaislähteiden mukaan viranomaiset pidättivät 60-vuotiaan Ortegan maanantaina kotoaan epäiltynä sukupuoleen perustuvasta väkivallasta. Uutisessa ei kuitenkaan kerrota onko kyse perheväkivallasta vai seksuaalisesta häirinnästä. Ortega vietti yönsä putkassa ja on edelleen kiinniotettuna.

Ortega on ollut Atlético Madridia luotsaavan Diego Simeonen luottomiehiä vuodesta 2006 lähtien. Atlético Madridin palveluksessa hän on työskennellyt vuodesta 2011 alkaen.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.