Mario Balotelli valitti tuomarille yleisön rasismista – Sai varoituksen

OGC Nizzassa pelaava Mario Balotelli on taas kohun keskellä. Tällä kertaa hän ei itse ole sitä tekemisillään aiheuttanut, vaan kyseessä oli vastustajan fanit ja tuomari.

Jalkapallo | Mario Balotelli valitti tuomarille yleisön rasismista - Sai varoituksen - OGC Nizzassa pelaava Mario Balotelli on taas kohun keskellä. Tällä kertaa hän ei itse ole sitä tekemisillään aiheuttanut, vaan kyseessä oli vastustajan fanit ja tuomari.

 

Balotellille huudeltiin rasistisia huutoja kotijoukkue Dijonin fanikatsomosta sunnuntai-iltana pelatussa Ligue 1:n ottelussa, kun hän epäonnistui saksipotkussaan. Balotelli suivaantui tästä ja valitti tuomarille. Tuomari ei tilanteessa nähnyt muuta järkevää ratkaisua, kuin varoittaa hyökkääjää keltaisella kortilla.

Balotelli on joutunut rasististen huuteluiden kohteeksi aikaisemminkin ja on todella valitettavaa ettei tähän ole vieläkään puututtu jyrkästi. FIFA lopetti rasismin vastaisen iskuryhmänsä, silllä he kokivat, että rasismi on poistunut lajin keskuudesta.

Nizza hävisi Dijonille tuon kyseisen ottelun 3-2, vaikka johti ottelua ensin 2-1. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 24:ssä ottelussa 18 maalia.  Seuraavaksi Nizza kohtaa Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheessa Lokomotiv Moskovan kotonaan tämän viikon torstaina.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.