Barcelonan Ousmane Dembele lähtökuopissa?

Barcelonan superlupaus Ousmane Dembélé on aiheuttanut suurta kohua katalaaniseuran ympärillä.

Nuori hyökkääjä on aiheuttanut joukkueen sisällä pientä ärtyneisyyttä jatkuvien myöhästelyiden johdosta. Ennen maajoukkuetaukoa Dembele jätti harjoitukset kokonaan väliin ja syytti äkillistä vatsakipua. Tätä ei tosin joukkueen sisällä täysin uskottu.

Nyt 25 minuuttia maajoukkuetauolla pelannut Dembele jätti kokonaan joukkueen vapaaehtoiset harjoitukset väliin, vaikka tässä olisi ollut sauma saada taas joukkue hänen puolelleen.

Onko Barcelonalle 115 miljoonaa euroa maksanut hyökkääjä yrittämässä siirtoa toiseen joukkueeseen vai mistä johtuu vähäinen kiinnostus harjoituksia kohtaan. Peliaikaa hän on saanut tällä kaudella 15 pelissä yhteensä 980 minuuttia ja näissä on tullut tehot 6 maalia ja kaksi maaliinjohtanutta syöttöä.

Katso videosta millaisesta pelaajasta on kyse:

https://www.youtube.com/watch?v=f0Y3_9YR0mc

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.