Barcelonan Ousmane Dembele lähtökuopissa?

Barcelonan superlupaus Ousmane Dembélé on aiheuttanut suurta kohua katalaaniseuran ympärillä.

Nuori hyökkääjä on aiheuttanut joukkueen sisällä pientä ärtyneisyyttä jatkuvien myöhästelyiden johdosta. Ennen maajoukkuetaukoa Dembele jätti harjoitukset kokonaan väliin ja syytti äkillistä vatsakipua. Tätä ei tosin joukkueen sisällä täysin uskottu.

Nyt 25 minuuttia maajoukkuetauolla pelannut Dembele jätti kokonaan joukkueen vapaaehtoiset harjoitukset väliin, vaikka tässä olisi ollut sauma saada taas joukkue hänen puolelleen.

Onko Barcelonalle 115 miljoonaa euroa maksanut hyökkääjä yrittämässä siirtoa toiseen joukkueeseen vai mistä johtuu vähäinen kiinnostus harjoituksia kohtaan. Peliaikaa hän on saanut tällä kaudella 15 pelissä yhteensä 980 minuuttia ja näissä on tullut tehot 6 maalia ja kaksi maaliinjohtanutta syöttöä.

Katso videosta millaisesta pelaajasta on kyse:

https://www.youtube.com/watch?v=f0Y3_9YR0mc

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.