Bas Dost – Yksi Euroopan aliarvostetuimmista pelaajista

Portugalin liigan Sportingissa pelaava Bas Dost on varmasti yksi Euroopan aliarvostetuimmista pelaajista.

dost

 

Tällä kaudella 43:ssa ottelussa 32 maalia tehnyt Dost on todella erikoinen pelaaja, sillä hän ei ota montaa kosketusta palloon ennen kuin laukaus löytää verkon perukoille. Itse asiassa hänen eilen tekemänsä maali oli ensimmäinen maali sitten vuoden 2017 marraskuun, missä hän otti enemmän kuin yhden kosketuksen palloon ennen maalin tekoa. Ajanjaksoon mahtui yhteensä 64 yhden kosketuksen maalia.

On ihme, ettei Dostia ole ostettu isompaan seuraan, sillä hän on todella hyvä viimeistelijä. Hänellä menee Portugalin liigassa keskiarvolta noin 89 minuuttia yhden maalin tekemiseen. Vertailun vuoksi Real Madridin Cristiano Ronaldolla menee 91 minuuttia ja Barcelonan Lionel Messillä 92 minuuttia.

Tässä on hieman taustaa, että millainen pelaaja Dost on:

https://www.youtube.com/watch?v=jLYD_TUz-sk

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.