Bas Dost – Yksi Euroopan aliarvostetuimmista pelaajista

Portugalin liigan Sportingissa pelaava Bas Dost on varmasti yksi Euroopan aliarvostetuimmista pelaajista.

dost

 

Tällä kaudella 43:ssa ottelussa 32 maalia tehnyt Dost on todella erikoinen pelaaja, sillä hän ei ota montaa kosketusta palloon ennen kuin laukaus löytää verkon perukoille. Itse asiassa hänen eilen tekemänsä maali oli ensimmäinen maali sitten vuoden 2017 marraskuun, missä hän otti enemmän kuin yhden kosketuksen palloon ennen maalin tekoa. Ajanjaksoon mahtui yhteensä 64 yhden kosketuksen maalia.

On ihme, ettei Dostia ole ostettu isompaan seuraan, sillä hän on todella hyvä viimeistelijä. Hänellä menee Portugalin liigassa keskiarvolta noin 89 minuuttia yhden maalin tekemiseen. Vertailun vuoksi Real Madridin Cristiano Ronaldolla menee 91 minuuttia ja Barcelonan Lionel Messillä 92 minuuttia.

Tässä on hieman taustaa, että millainen pelaaja Dost on:

https://www.youtube.com/watch?v=jLYD_TUz-sk

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.