BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

Jalkapallo | BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta - BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta. Paluupäivänä ohjelmassa on kaksi ottelua, kun Aston Villa kohtaa Sheffield Unitedin ja Manchester City isännöi Arsenalia.

Tämän jälkeen otteluiden on tarkoitus jatkua täydellä kierroksella viikonloppuna 19.–21. kesäkuuta.

BBC kertoo, että seurat keskustelevat torstain aikana tarkemmin aiheesta, mutta lehden tietojen mukaan kaikki olisivat jo suostuneet esitettyyn järjestelyyn.

Valioliiga-seurat saivat aloittaa pienryhmäharjoittelun 23. toukokuuta. Keskiviikkona seuroille myönnettiin lupa palata täysimääräisiin harjoituksiin koko joukkueen voimin.

Valioliiga jäi tauolle koronaviruksen takia 13. maaliskuuta, jolloin sarjaa oli vielä pelaamatta yhteensä 92 ottelua. Viimeisimmän tiedon mukaan Valioliiga-seuroista on löytynyt 12 koronavirustartuntaa yhteensä 2 752 testistä.

Liverpool tarvitsee yhdeksästä jäljellä olevasta ottelustaan vain kuusi pistettä mestaruuden varmistamiseen. Manchester City on toisena 25 pistettä Liverpoolia perässä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.