Brasilia – Meksiko & Belgia – Japani -otteluiden kohokohdat + Neymarin älytön filmaus

Brasilia marssi odotetusti jatkoon ottelusta Meksikoa vastaan Neymarin ja Roberto Firminon maaleilla, mutta ottelun puhutuimmaksi tilanteeksi nousi Neymarin filmaus. Meksikon Miguel Layun otti pallon Neymarilta kentän rajojen ulkopuolella ja siinä samassa astui Neymarin nilkan päälle. Vaikka Layun teki tilanteessa väärin, oli brassitähden reaktio hieman liioiteltu. Alla olevalta videolta voit katsoa Neymarin filmauksen ja ottelun kohokohdat.

https://www.youtube.com/watch?v=8gM3SUwubno

Illan viimeinen ottelu Belgian ja Japanin välillä oli yksi kisojen viihdyttävimmistä. Japani oli ottelussa jo 2-0 johdossa, mutta belgialaiset nousivat ohi ottelun viimeisillä sekunneilla. Peli oli tasan ja menossa jatkoajalle, kun Japani sai ottelun loppuhetkillä kulmapotkun. Japani pelasi muuten taktisesti todella hyvän ottelun, mutta loppuhetkien kulmapotku koitui heidän kohtalokseen. Japani päätti pelata lyhyen sijasta pitkän kulman, josta Belgia sai vastahyökkäyksen, joka johti voittomaaliin. Taktisesti järkevin ratkaisu olisi ollut pelata lyhyt kulma, eikä heittää palloa maalille, jossa Belgialla oli huomattava pituusylivoima ja mahdollisuus lähteä vastahyökkäykseen.

Belgia tulee kohtaamaan Brasilian puolivälierissä perjantaina ja Brasilia lähtee tuohon otteluun ennakkosuosikkina. Coolbet tarjoaakin kertoimen 2,00 sille, että ottelussa syntyy vähintään kolme maalia.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.