Brasilia saa hurjan kertoimen huomisesta voitosta Serbiaa vastaan

Brasilia pelaa huomenna Serbiaa vastaan ottelussa, missä molemmat joukkueet taistelevat jatkopaikasta. Ottelu tulee olemaan todella jännittävä ja Coolbet on lisännyt omaa jännittävyyttä otteluun antamalla Brasilialle kertoimeksi 5.00*

E-lohkon piti olla Brasilialle suupala ja lohkovoitto oli lähes pedattu jo heille. Nyt on kuitenkin lohkossa kaikki auki ja kolme joukkuetta on kärkkymässä jatkopaikkaa. Sveitsi ottanee varman voiton Costa Ricasta, joten Brasilialla ei ole varaa hävitä.

Serbia on pelannut todella hyvin turnauksessa ja vain Xherdan Shaqirin loppuhetkien maali söi tasapelin Sveitsiä vastaan. Koko ottelu oli Serbialta hyvää taistelua.

Brasilia puolestaan pelasi Sveitsiä vastaan yllättävän nihkeän tasapelin, eikä se toisessakaan ottelussa yltänyt omalle tasolleen. Mikäli Brasilia haluaa tosissaan taistella mestaruudesta on heidän nostettava tasoaan hurjasti.

Serbia varmasti jättää kaikkensa kentälle, sillä he tarvitsevat pisteitä mikäli mielivät jatkoon, joten heiltä tullaan näkemään joukkueen parasta peliä näissä kisoissa. Brasilian puolustus joutuu olla hereillä koko ottelun läpi, eikä heillä ole varaa virheisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi laitapuolustajat eivät voi nousta jatkuvasti ylös. Vasen laitapuolustaja Marcelo on sanonut haastattelussa, että hänen hyökkäysintonsa on niin vahvaa, että hän välillä unohtaa tulla takaisin puolustamaan. Tässä saattaa piilla Serbian sauma vastaiskuihin.

Coolbet antaa kertoimeksi Brasilian voitolle peräti 5.00. Katso linkistä miten voit saada tämän kertoimen itsellesi. *Katso vedon säännöt tästä linkistä.

Jalkapallo | Brasilia saa hurjan kertoimen huomisesta voitosta Serbiaa vastaan - Brasilia pelaa huomenna Serbiaa vastaan ottelussa, missä molemmat joukkueet taistelevat jatkopaikasta. Ottelu tulee olemaan todella jännittävä ja Coolbet on lisännyt omaa jännittävyyttä otteluun antamalla Brasilialle kertoimeksi 5.00*

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.