Brasilialaishyökkääjä Denis siirtyy loppukaudeksi FF Jaroon

Jalkapallo | Brasilialaishyökkääjä Denis siirtyy loppukaudeksi FF Jaroon - Kausina 2014-2015 Jaroa edustanut Denis Lima de Assis palaa punapaitoihin loppukauden mittaisella sopimuksella.
Kuva: ffjaro.fi

Kausina 2014-2015 Jaroa edustanut Denis Lima de Assis palaa punapaitoihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Denis Lima de Assis, joka tunnetaan paremmin nimellä Denis, on 28-vuotias brasilialaishyökkääjä, jolla on paljon kokemusta Suomen kentiltä.

Denis saapui Suomeen MP:n riveihin kaudella 2011 ja teki Kakkosessa vajaan neljän kauden aikana hirmuisen määrän maaleja. Denis siirtyi MP:sta Jaroon syksyllä 2014 ja hän edusti Jaroa myös kauden 2015. Veikkausliigassa Denis pelasi Jaron paidassa yhteensä 32 ottelua, joissa syntyi viisi maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Denisin edellinen seura on Hongkongin pääsarjassa pelaava Lee Man FC. Denis saapui Pietarsaareen perjantain ja lauantain välisenä yönä ja hänen uskotaan olevan pelikelpoinen jo keskiviikon AC Kajaani -ottelussa.

Lähde: Jaron tiedote

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.