C More julkaisi kokoonpanonsa Mestarien liigaan

Jalkapallo | C More julkaisi kokoonpanonsa Mestarien liigaan - C Moren kokoonpano jalkapallon Mestarien liigan studiolähetyksiin on nyt selvillä: Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi muodostavat lähetysten asiantuntijanelikon. Studioisäntänä toimii Ile Uusivuori.

C Moren kokoonpano jalkapallon Mestarien liigan studiolähetyksiin on nyt selvillä: Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi muodostavat lähetysten asiantuntijanelikon. Studioisäntänä toimii Ile Uusivuori.

C Moren asiantuntijakvartetti kuului viime vuosikymmenellä jalkapallomaajoukkueen niin sanottuun kultaiseen sukupolveen. Pasanen, Forssell ja Väyrynen pelasivat urillaan maailman arvostetuimmassa seurajoukkuekilpailussa, Mestarien liigassa.

Petri Pasanen odottaa ensi kaudesta poikkeuksellisen tasaista.

– Moni suurseura, kuten Juventus ja Liverpool, on satsannut kesällä hirmuisen kasan rahaa voidakseen katkaista Real Madridin valtakauden. Barcelonan ja Bayern Münchenin edellisistä Mestarien liigan mestaruuksista alkaa olla jo aikaa, joten niilläkin paine kasvaa koko ajan. Hyvin vaikea on veikata, kuka liigan seuraavana keväänä voittaa, Pasanen kertoo MTV:n verkkosivuilla.

Radio- ja tv-juontajana suurelle yleisölle tutuksi tullut Ile Uusivuori on juontanut muun muassa Rion olympialaisissa, mutta jalkapallon studioisännyys on haasteena uusi.

– Jalkapallo on minulle hyvin rakas laji, jota olen seurannut aina. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni studioon tositoimiin maailmanluokan ammattilaisten kanssa. Mestarien Liiga on eurooppalaisen jalkapallon kruununjalokivi ja uskon, että sekä jalkapallon intohimoiset fanit ja kaikki muutkin lajista kiinnostuneet tulevat viihtymään seurassamme, Uusivuori sanoo.

MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero on studioviisikkoon tyytyväinen.

– Asiantuntijatiimi koostuu kovan kansainvälisen uran tehneistä pelimiehistä, jotka kaikki ovat näyttäneet osaamisensa myös näissä tehtävissä. Heillä on paitsi kokemusta, myös näkemystä ja ymmärrystä huippufutiksesta laaja-alaisesti. Kokeneen, mutta raikkaan juontajan kanssa Mestarien liiga -illoista tulee varmasti antoisia, Autero uskoo.

C Moren jalkapallokausi starttaa kahden viikon kuluttua 15. elokuuta, kun Eurooppa-liigan viime kauden mestari Atletico Madrid haastaa Mestarien liigan voittajan Real Madridin. Ottelu on C Moren lisäksi vapaasti katsottavissa Sub-kanavalla, ja ottelutunnelmat paikan päältä välittävät selostajana Tuomas Virkkunen ja asiantuntijana Mika Väyrynen.

Lue lisää ja katso selostajakokoonpano MTV:n verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.