Calgary hankki Ahon ja Teräväisen ketjukaverin Carolinasta

NHL | Calgary hankki Ahon ja Teräväisen ketjukaverin Carolinasta - NHL-seura Calgary Flames on tehnyt kuusivuotisen sopimuksen Elias Lindholmin kanssa. 23-vuotiaan Ruotsin maajoukkuehyökkääjän sopimuksen arvo on noin 24,5 miljoonaa euroa.

NHL-seura Calgary Flames on tehnyt kuusivuotisen sopimuksen Elias Lindholmin kanssa. 23-vuotiaan Ruotsin maajoukkuehyökkääjän sopimuksen arvo on noin 24,5 miljoonaa euroa.

Lindholm on Carolina Hurricanesin ykkösvaraus vuodelta 2013 ja hän on pelannut Hurricanesissa viiden edellisen kauden aikana yhteensä 374 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 64+124=188.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen ketjussa viime kaudella pelannut Lindholm teki päättyneellä kaudella 81 runkosarjaottelussa 16+28=44 tehopistettä.

– Eliaksen ura on ollut tähän mennessä jo hyvä. Mutta luulemme, että saamme hänestä vieläkin enemmän irti, Calgaryn GM Brad Treliving kertoi.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.