Calgary ja Carolina tekivät viiden pelaajan vaihtokaupan

Jääkiekko | Calgary ja Carolina tekivät viiden pelaajan vaihtokaupan - Calgary Flames ja Carolina Hurricanes tekivät lauantaina mielenkiintoisen treidin kesken NHL:n varaustilaisuuden. Vaihtokaupassa oli mukana peräti viisi pelaajaa.

Calgary Flames ja Carolina Hurricanes tekivät lauantaina mielenkiintoisen treidin kesken NHL:n varaustilaisuuden. Vaihtokaupassa oli mukana peräti viisi pelaajaa.

Carolinasta Calgaryyn suuntaavat hyökkääjä Elias Lindholm ja puolustaja Noah Hanifin. Molemmat ovat Carolinan ykköskierroksen varauksia. Carolina saa vaihtokaupassa laitahyökkääjä Micheal Ferlandin sekä puolustajakaksikko Dougie Hamiltonin ja Adam Foxin.

Edelliset viisi kautta Carolinassa pelannut 23-vuotias Lindholm on tehnyt 374 NHL:n runkosarjaottelussa tehot 64+124=188. 21-vuotias Hanif on pelannut 239 ottelua NHL:ssä, joissa hän on tehnyt 18+65=83 tehopistettä.

Carolinaan siirtyvä 25-vuotias Hamilton on pelannut urallaan 423 NHL-ottelua. Hamilton oli viime kaudella Calgaryn tehokkain puolustaja 17+27=44 tehopisteellä. 26-vuotias Ferland teki viime kaudella oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä NHL:ssä, kun hän teki 77 ottelussa tehot 21+20=41.

20-vuotias Fox on pelaajakaupan nuorin pelaaja. Lupaavaksi kiekolliseksi puolustajaksi luonnehdittu Fox pelasi viime kaudella yliopistosarja NCAA:ssa Harvardin joukkueessa 29 ottelua, joissa hän teki tehot 6+22=28.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.