Calgary ja Carolina tekivät viiden pelaajan vaihtokaupan

Jääkiekko | Calgary ja Carolina tekivät viiden pelaajan vaihtokaupan - Calgary Flames ja Carolina Hurricanes tekivät lauantaina mielenkiintoisen treidin kesken NHL:n varaustilaisuuden. Vaihtokaupassa oli mukana peräti viisi pelaajaa.

Calgary Flames ja Carolina Hurricanes tekivät lauantaina mielenkiintoisen treidin kesken NHL:n varaustilaisuuden. Vaihtokaupassa oli mukana peräti viisi pelaajaa.

Carolinasta Calgaryyn suuntaavat hyökkääjä Elias Lindholm ja puolustaja Noah Hanifin. Molemmat ovat Carolinan ykköskierroksen varauksia. Carolina saa vaihtokaupassa laitahyökkääjä Micheal Ferlandin sekä puolustajakaksikko Dougie Hamiltonin ja Adam Foxin.

Edelliset viisi kautta Carolinassa pelannut 23-vuotias Lindholm on tehnyt 374 NHL:n runkosarjaottelussa tehot 64+124=188. 21-vuotias Hanif on pelannut 239 ottelua NHL:ssä, joissa hän on tehnyt 18+65=83 tehopistettä.

Carolinaan siirtyvä 25-vuotias Hamilton on pelannut urallaan 423 NHL-ottelua. Hamilton oli viime kaudella Calgaryn tehokkain puolustaja 17+27=44 tehopisteellä. 26-vuotias Ferland teki viime kaudella oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä NHL:ssä, kun hän teki 77 ottelussa tehot 21+20=41.

20-vuotias Fox on pelaajakaupan nuorin pelaaja. Lupaavaksi kiekolliseksi puolustajaksi luonnehdittu Fox pelasi viime kaudella yliopistosarja NCAA:ssa Harvardin joukkueessa 29 ottelua, joissa hän teki tehot 6+22=28.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.