Chelsea kiinnitti Cesar Azpilicuetan pitkällä jatkosopimuksella

Jalkapallo | Chelsea kiinnitti Cesar Azpilicuetan pitkällä jatkosopimuksella - Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea ja Cesar Azpilicueta ovat allekirjoittaneet nelivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää 29-vuotiaan Espanjan maajoukkuelaitapuolustajan Lontoon suurseurassa vuoteen 2022 asti.

Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea ja Cesar Azpilicueta ovat allekirjoittaneet nelivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää 29-vuotiaan Espanjan maajoukkuelaitapuolustajan Lontoon suurseurassa vuoteen 2022 asti.

Azpilicueta on pelannut Chelsean paidassa 298 virallista ottelua, joten hän rikkoo lähiaikoina komean 300 pelatun ottelun rajapyykin. Valioliiga-otteluita espanjalaisen Osasusan kasvatilla on vyöllä 211 (viisi maalia ja 27 syöttöä). Espanjan maajoukkueessa Azpilicueta on pelannut 25 A-maaottelua.

Kaksi kertaa Valioliigan mestaruuden voittanut Azpilicueta siirtyi Chelseaan vuonna 2012 Ranskan liigan Marseillesta noin 8,8 miljoonan euron siirtosummalla. Ennen Englantiin siirtymistä Azpilicueta pelasi Marseillen riveissä 47 Ranskan liigan ottelua ja 98 ottelua La Ligassa kasvattajaseuransa Osasunan paidassa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.