Chelsealle tärkeä jatkosopimus – N’Golo Kante jatkaa Lontoossa

Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea tiedotti perjantaina solmineensa peräti viisivuotisen jatkosopimuksen 27-vuotiaan ranskalaiskeskikenttäpelaaja N’Golo Kanten kanssa.

Daily Mail kertoo, että Kante tienaa uudella sopimuksellaan 290 000 puntaa (327 000 euroa) viikossa. Näin ollen Kanté olisi tästä hetkestä lähtien Chelsean ylivoimainen palkkakuningas.

Kante on pelannut tällä kaudella 12 ottelua Valioliigassa, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt yhden. Yhteensä hän on pelannut Chelsean paidassa 105 ottelua. Viime kesänä maailmanmestaruuden voittanut Kante siirtyi Chelseaan kesällä 2016 Valioliigan mestaruuden sensaatiomaisesti voittaneesta Leicesteristä.

– Olen todella iloinen, että saan jatkaa uraani juuri Chelseassa. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet mahtavia ja toivon, että lisää on tulossa, Kante sanoi Chelsean tiedotteessa.

Chelsea on Valioliigassa 12 pelatun ottelun jälkeen kolmantena 28 sarjapisteellä. Se ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua. Valioliigaa johtaa niin ikään ilman tappioita kulkeva Manchester City 32 pisteellä.

https://www.youtube.com/watch?v=nv8nY6KscXM

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.