Cleveland Cavaliers aktiivisena siirtomarkkinoilla

Koripallo | Cleveland Cavaliers aktiivisena siirtomarkkinoilla - NBA-seura Cleveland Cavaliers hurjasteli viikonloppuna siirtomarkkinoilla. Seura treidasi perjantain ja lauantain välisenä yönä tunnin sisällä kuusi pelaajaa pois ja hankki neljä uutta pelaajaa tilalle. Lähteneiden pelaajien keski-ikä on 30,3 vuotta ja uusien hankintojen vastaava luku on 26,5, joten nuorennusleikkaus on vahvana teemana treideissä.

NBA-seura Cleveland Cavaliers hurjasteli viikonloppuna siirtomarkkinoilla. Seura treidasi perjantain ja lauantain välisenä yönä tunnin sisällä kuusi pelaajaa pois ja hankki neljä uutta pelaajaa tilalle. Lähteneiden pelaajien keski-ikä on 30,3 vuotta ja uusien hankintojen vastaava luku on 26,5, joten nuorennusleikkaus on vahvana teemana treideissä.

Isiah Thomas ja Dwyane Wade olivat yön nimekkäimmät lähtijät. Cavs hankki Thomasin Bostonista seitsemän kuukautta sitten Kyrie Irving-kaupassa, mutta seura päätti jo nyt luopua takamiehestään. Thomas, Channing Frye sekä Clevelandin ensi kesän ykköskierroksen varausoikeus siirtyvät Los Angeles Lakersiin. Tilalle Cavs saa Jordan Clarksonin sekä Larry Nance Juniorin.

Toinen suurista treideistä oli kolmen seuran kauppa. Cleveland sai siirrossa Utah Jazz-takamies Rodney Hoodin sekä Sacramenton Kingsin George Hillin. Sacramentoon siirtyi puolestaan Cavsin Iman Shumpert sekä Utahin Joe Johnson. Kingsillä ei ole veteraanipelaaja Johnsonille käyttöä, ja hänet lähetettiin waiverseihin, josta Houston Rocketsin odotetaan poimivan takamiehen.

Vakavista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Derrick Rose siirtyy niin ikään Utah Jazziin. Utah tulee kuitenkin asettamaan Rosen siirtolistalle, josta mikä vaan seura voi poimia miehen vapaasti itselleen. Ainakin Minnesota Timberwolvesin ja Washington Wizardsin tiedetään olevan kiinnostuneita kertaalleen MVP-palkinnon voittaneesta veteraanista.

https://twitter.com/balldontstop/status/962173368324702210

Kolme kertaa NBA-mestaruuden voittanut Dwyane Wade palaa Miami Heatiin. Clevelandissa neljättä pyttyään jahdannut Wade treidattiin kesän 2024 toisen kierroksen varausoikeuteen. Heat-legendan odotettiinkin palaavan Miamiin jossain vaiheessa, mutta siirto tapahtuikin odotettua aiemmin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.