Cristiano Ronaldo – Kymmenen legendaarista ottelua

Jalkapallo | Cristiano Ronaldo - Kymmenen legendaarista ottelua - Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Urallaan hän on voittanut viidesti UEFA Champions Leaguen, on Valioliigan, LaLigan ja Serie A:n pystejä. EM-kisat Portugali voitti Ronaldon tähdittämänä vuonna 2016. Pokaaleita ja henkilökohtaisia pystejä riittää silminkantamattomiin asti.

Kaikkien näiden satojen otteluiden seassa on aina välillä pulpahtanut esiin hetkiä, jotka jäävät ikuisesti elämään urheilun ystävien mielissä.

Tähän videoon on koostettu 10 unohtumatonta ottelua tai hetkeä Cristiano Ronaldon uralta. Katso video tästä. Mikäli se ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

TPS:n ja Zach Budishin tiet eroavat: ”Meillä ei ollut tarjolla sopivaa ruutua hänelle”

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Lue myös nämä