Cristiano Ronaldo – Kymmenen legendaarista ottelua

Jalkapallo | Cristiano Ronaldo - Kymmenen legendaarista ottelua - Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Urallaan hän on voittanut viidesti UEFA Champions Leaguen, on Valioliigan, LaLigan ja Serie A:n pystejä. EM-kisat Portugali voitti Ronaldon tähdittämänä vuonna 2016. Pokaaleita ja henkilökohtaisia pystejä riittää silminkantamattomiin asti.

Kaikkien näiden satojen otteluiden seassa on aina välillä pulpahtanut esiin hetkiä, jotka jäävät ikuisesti elämään urheilun ystävien mielissä.

Tähän videoon on koostettu 10 unohtumatonta ottelua tai hetkeä Cristiano Ronaldon uralta. Katso video tästä. Mikäli se ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä