Cristiano Ronaldo – Kymmenen legendaarista ottelua

Jalkapallo | Cristiano Ronaldo - Kymmenen legendaarista ottelua - Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Urallaan hän on voittanut viidesti UEFA Champions Leaguen, on Valioliigan, LaLigan ja Serie A:n pystejä. EM-kisat Portugali voitti Ronaldon tähdittämänä vuonna 2016. Pokaaleita ja henkilökohtaisia pystejä riittää silminkantamattomiin asti.

Kaikkien näiden satojen otteluiden seassa on aina välillä pulpahtanut esiin hetkiä, jotka jäävät ikuisesti elämään urheilun ystävien mielissä.

Tähän videoon on koostettu 10 unohtumatonta ottelua tai hetkeä Cristiano Ronaldon uralta. Katso video tästä. Mikäli se ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä