Cristiano Ronaldo – Kymmenen legendaarista ottelua

Jalkapallo | Cristiano Ronaldo - Kymmenen legendaarista ottelua - Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen legendaarinen Cristiano Ronaldo on pelannut urallaan uskomattoman hienoja otteluita, ja tarjonnut jalkapallon ystäville useita unohtumattomia hetkiä.

Urallaan hän on voittanut viidesti UEFA Champions Leaguen, on Valioliigan, LaLigan ja Serie A:n pystejä. EM-kisat Portugali voitti Ronaldon tähdittämänä vuonna 2016. Pokaaleita ja henkilökohtaisia pystejä riittää silminkantamattomiin asti.

Kaikkien näiden satojen otteluiden seassa on aina välillä pulpahtanut esiin hetkiä, jotka jäävät ikuisesti elämään urheilun ystävien mielissä.

Tähän videoon on koostettu 10 unohtumatonta ottelua tai hetkeä Cristiano Ronaldon uralta. Katso video tästä. Mikäli se ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä