Cristiano Ronaldolle kahden vuoden ehdollinen vankeustuomio ja 18 miljoonan euron sakot veronkierrosta

Jalkapallo | Cristiano Ronaldolle kahden vuoden ehdollinen vankeustuomio ja 18 miljoonan euron sakot veronkierrosta - Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on tuomittu kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen veronkierrosta, kertoo espanjalainen El Mundo -lehti.

Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on tuomittu kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen veronkierrosta, kertoo espanjalainen El Mundo -lehti.

El Mundon mukaan Ronaldo joutuu ehdollisen vankeusrangaistuksen lisäksi maksamaan jättimäiset 18,8 miljoonan euron sakot Espanjan veroviranomaisille.

Ronaldon vankeus- ja verotuomio julkaistiin ”sattumalta” samana päivänä, kun Portugali kohtaa MM-kisojen avausottelussaan Espanjan.

Madrilainen syyttäjä nosti syytteen Ronaldoa vastaan kesäkuussa 2017. Syyttäjän mukaan Ronaldo jätti maksamatta vuosina 2011-2014 veroja yhteensä 14,7 miljoonan euron edestä kierrättämällä tulojaan veroparatiiseissa sijaitsevien yhtiöiden kautta.

Ronaldo on kiistänyt kaikki syytökset asianhoitajiensa välityksellä.

Ronaldo ei ole ensimmäinen jalkapallotähti, jolla riittää selvitettävää verottajan kanssa. Ronaldon lisäksi FC Barcelonan Lionel Messi tuomittiin vuonna 2016 vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen niin ikään verokierrosta. Messille kertyi maksettavaa kaksi miljoonaa euroa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.