David Beckham saa oman MLS-joukkueen

Jalkapallo | David Beckham saa oman MLS-joukkueen - MLS sarja laajenee, kun Englannin futis-ikonin David Beckhamin monivuotinen projekti alkaa vihdoin näyttämään todellislta. Hän on neljä vuotta yrittänyt saada joukkuetta Miamiin ja nyt MLS :n hallitus on näyttänyt alustavasti vihreää valoa. Normaalisti franchise -summa uudelle joukkueelle Yhdysvalloissa on 100 miljoonaa, mutta hänen LA Galaxyn kanssa tehdyssä sopimuksessa lukee, että hän joutuisi maksamaan vain 25 miljoonaa dollaria joukkueen perustamisesta.

MLS sarja laajenee, kun Englannin futis-ikonin David Beckhamin monivuotinen projekti alkaa vihdoin näyttämään todellislta. Hän on neljä vuotta yrittänyt saada joukkuetta Miamiin ja nyt MLS :n hallitus on näyttänyt alustavasti vihreää valoa. Normaalisti franchise -summa uudelle joukkueelle Yhdysvalloissa on 100 miljoonaa, mutta hänen LA Galaxyn kanssa tehdyssä sopimuksessa lukee, että hän joutuisi maksamaan vain 25 miljoonaa dollaria joukkueen perustamisesta.

Vielä nimeämätön joukkue tulee pelaamaan Miamissa, Overtonissa. Heidän kotistadionille mahtuu 25 000 katsojaa. Vielä on auki, että koska joukkue aloittaa pelit liigassa, mutta arvioitu ajankohta on vuonna 2020.

Beckham sanoi, että aikoo tuoda samaa mentaliteettia seuraan, kuin mitä hänellä oli kuuluisassa ”class of ´92:ssa”, eli aikoo saada joukkueeseen isoimmat tähdet, mutta samaan aikaan pitää huolta, että heidän akatemiansa tuottaa laadukkaita pelaajia.

 

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.