David Bernhardt jatkaa SaiPassa: ”Isoa roolia tarjolla”

SM-liiga | David Bernhardt jatkaa SaiPassa:
Kuva: SaiPa / www.saipa.fi

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen. Vasemmalta laukova Huddinge IK:n kasvatti siirtyi kesken viime kauden SaiPaan SHL:n Växjö Lakersista. Hän pelasi SaiPassa 33 runkosarjaottelua tehoilla 1+6=7.

”Leftin pakki, joka tietää seuran, kaupungin ja Liigan. Hänen on varmasti helpompi tulla tänne nyt kuin viime kaudella. Myös valmennus tietää mitä on saamassa. David pelasi jo viime kaudella paljon ja myös tällä kaudella on isoa roolia tarjolla”, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi seuran tiedotteessa.

”On todella hauska tulla takaisin. Mielestäni meillä on kasassa hyvä joukkue, jolla on mahdollisuus mennä pitkälle”, Bernhardt hehkuttaa.

Bernhardt voitti kaudella 2015-2016 Bernhardt Ruotsin J20 SuperElitin puolustajien syöttöpörssin ja oli puolustajien pistepörsissä toinen tehoin 10+28. Kyseinen kausi päättyi Djurgårdenin osalta SuperElitin mestaruuteen. Bernhardt varattiin vuonna 2016 NHL:n Philadelphia Flyersiin varausnumerolla 199. Hän teki SHL-debyyttinsä 18-vuotiaana ja pelasi vuonna 2017 Ruotsin joukkueessa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa.

Bernhardt pelaa SaiPassa numerolla 49. Puolustaja saapui maanantaina Lappeenrantaan ja hän on 14 vuorokautta omaehtoisessa karanteenissa.

”Treenailen kotona punteilla ja pelailen tietokoneella, eiköhän se kaksi viikkoa siinä mene.”

Katso tästä kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudelle 2020-2021

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.