David Nemecek vahvistamaan Lukko-puolustusta

Jääkiekko | David Nemecek vahvistamaan Lukko-puolustusta - 23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Rauman Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Rauman Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Nemecek on isokokoinen 194-senttinen puolustaja, jonka tavoitteena on hakea Raumalta läpimurtoa korkeimmalle tasolle asti. Pääosin TPS:n A-junioreissa kauden 2014-15 pelannut ja vasemmalta laukova Nemecek halusi nimenomaan Lukkoon tulevaksi kaudeksi.

– Davidilla oli halu tulla Suomeen ja Lukkoon. Hän oli seurannut miten Raumalla nuoret pelaajat menivät viime kaudella eteenpäin. Pelaaja todella kovasti halusi tulla meille ja uskoo, että pystyy Lukossa kehittymään. Lisäksi mies saapuu Raumalle jo maanantaina ja haluaa harjoitella joukkueen mukana koko kesän. Se on loistava lähtökohta ja tässä on paljon hyviä elementtejä ilmassa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran verkkosivuilla.

– David on hyvin liikkuva puolustaja. Iso, vahva ja sporttinen. Erittäin kovakuntoinen urheilija. Enemmän kuitenkin puolustava puolustaja.

– Nemecek pystyy pelaamaan kovaa ja iskee kiinni vahvasti. Antaa sen ensimmäisen helpon syötön. Davidilla on vahva usko ja tavoite, että näiden kahden vuoden jälkeen hän pelaa NHL:ssa. Me uskomme Nemecekiin ja siihen, että hän myös tuohon tavoitteeseen voi kehittyä näiden kahden vuoden aikana, Sahlstedt lisää.

Edelliskaudellla Tsekin maajoukkueessakin pelannut David Nemecek tunnistaa itsensä luonnehdinnasta.

– Olen iso puolustaja, joka osaa liikkua hyvin enkä pelkää käyttää kokoani hyväksi. Teen mitä tahansa tarvitsee, jotta joukkue voittaa mahdollisimman paljon pelejä.

Lähde: Lukon tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.