DeAndre Jordan Dallas Mavericksiin

Koripallo | DeAndre Jordan Dallas Mavericksiin - Los Angeles Clippersissä uransa kaikki kymmenen kautta viettänyt DeAndre Jordan on tehnyt sopimuksen Dallas Mavericksin kanssa. Mavericksin tapojen mukaisesti seura ei julkistanut sopimuksen yksityiskohtia.

Los Angeles Clippersissä uransa kaikki kymmenen kautta viettänyt DeAndre Jordan on tehnyt sopimuksen Dallas Mavericksin kanssa. Mavericksin tapojen mukaisesti seura ei julkistanut sopimuksen yksityiskohtia.

Monien raporttien mukaan Jordan, 29, on solminut vain vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on 24 miljoonaa dollaria. Kerran urallaan NBA All Star -otteluun nimetyn sentterin odotettiin siirtyvän Dallasiin jo neljä vuotta sitten, mutta siirto kariutui erimielisyyksiin aivan loppumetreillä.

Jordan on toisen kierroksen varaus (numerolla 35) vuoden 2008 NBA-draftissa. Miehen varannut LA Clippers on saanut nauttia liigan historian korkeimman heittoprosentin omaavan pelaajan palveluksista. Miehen koko uran osumatarkkuus kahden pisteen yrityksissä on huikaiseva 67,3 prosenttia.

Tästä voit katsoa mörssärin 40 parasta donkkia uran varrelta. Mikäli video ei toimi, niin voit katsoa sen YouTubesta.

https://youtu.be/F556LbHH2B4

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.