DeAndre Jordan Dallas Mavericksiin

Koripallo | DeAndre Jordan Dallas Mavericksiin - Los Angeles Clippersissä uransa kaikki kymmenen kautta viettänyt DeAndre Jordan on tehnyt sopimuksen Dallas Mavericksin kanssa. Mavericksin tapojen mukaisesti seura ei julkistanut sopimuksen yksityiskohtia.

Los Angeles Clippersissä uransa kaikki kymmenen kautta viettänyt DeAndre Jordan on tehnyt sopimuksen Dallas Mavericksin kanssa. Mavericksin tapojen mukaisesti seura ei julkistanut sopimuksen yksityiskohtia.

Monien raporttien mukaan Jordan, 29, on solminut vain vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on 24 miljoonaa dollaria. Kerran urallaan NBA All Star -otteluun nimetyn sentterin odotettiin siirtyvän Dallasiin jo neljä vuotta sitten, mutta siirto kariutui erimielisyyksiin aivan loppumetreillä.

Jordan on toisen kierroksen varaus (numerolla 35) vuoden 2008 NBA-draftissa. Miehen varannut LA Clippers on saanut nauttia liigan historian korkeimman heittoprosentin omaavan pelaajan palveluksista. Miehen koko uran osumatarkkuus kahden pisteen yrityksissä on huikaiseva 67,3 prosenttia.

Tästä voit katsoa mörssärin 40 parasta donkkia uran varrelta. Mikäli video ei toimi, niin voit katsoa sen YouTubesta.

https://youtu.be/F556LbHH2B4

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.