Video: Diego Maradonan legendaarinen lämmittely ennen Uefa Cupin välierää

Diego Maradona osaa ottaa rennosti myös ennen ottelua. Tässä hänen klassikkolämmittelyksi noussut tanssiminen pallon kanssa Opuksen Live is life-kappaleen tahtiin. Lämmittely ei mene kaikkien fysiikkavalmentajien oppikirjojen mukaan, mutta ilmeisesti se toimi, koska Maradona oli oman aikansa kiistattomasti paras pelaaja. Kyseinen ottelu ei ollut mikään merkityksetön ottelu, sillä tämä lämmittely tapahtui ennen Uefa Cupin semifinaalia.

Maradonan lämmittely on myös noteerattu muiden jalkapalloilijoiden toimesta ja mm. Dennis Bergkamp kuvailee videota elämäkerrassaan seuraavanlaisesti: ”Hän on siellä Pumat jalassa, nauhat auki, sukat alhaalla ja verkkarit päällä. Samaan aikaan muu joukkue lämmittelee tehden spurtteja ja muuta vastaavaa, mutta Diego temppuilee pallon kanssa musiikin tahtiin ”na naa naa na na”. Hän potkii palloa ilmaan ja en ole varma laulaako hän samalla. Mutta se on rytmiä ja iloa ja se on fantastista!”

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.