Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa

Jalkapallon MM-kisat | Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa - Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

57-vuotias Maradona oli seuraamassa lauantaina Moskovassa pelattua Argentiinan ja Islannin välistä D-lohkon kamppailua. Se ei jäänyt huomaamatta tv-kuvaajilta, sillä kamerat seurasivat intohimoisesti otteluun eläytyneen pelaajalegendan käytöstä VIP-aitiossa tiiviisti koko ottelun ajan.

Isoin kohu Maradonan käytöksestä nousi sosiaalisessa mediassa, kun stadionilla paikalla olleet toimittajat Seema Jaswal ja Jacqui Oatley kertoivat Maradonan tervehtineen todella kyseenalaisella tavalla hänelle vilkuttaneita eteläkorealaisia kannattajia.

Oatleyn mukaan eteläkorealaiset katsojat olivat pyrkineet saamaan fanikuvan Maradonasta huutamalla hänelle ”Diego”. Maradona oli reagoinut tilanteeseen ensin hymyilemällä ja heiluttamalla kättään, jonka perään El Diego lähetti vielä kannattajille lentosuukon.

Tämän jälkeen Maradonan kasetti petti kuitenkin pahasti, kun hän oli vetänyt sormillaan silmänsä viiruiksi, joka voidaan tulkita rasistiseksi elkeeksi.

– Kaikki sen nähneet olivat ällistyneitä, Oatley twiittasi.

MM-kisojen stadioneilla on myös tupakointikielto, joka ei tuntunut kuitenkaan tyylikkäillä silmälaseilla varustettua Maradonaa haittaavan.

Maradona on tunnettu päihteiden sävyttämästä elämästään. Hän alkoi käyttämään huumeita jo jalkapallourallaan pelatessaan FC Barcelonassa ja on viime vuosina pyrkinyt hoidattamaan kokaiiniriippuvuuttaan eri klinikoilla. Vuonna 2004 Maradona sai sairaskohtauksen kokaiinin yliannostuksen vuoksi.

Tämä video sai sosiaalisen median pohtimaan onko pelaajalegendalla vielä samat jauhot pussissa…

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.