Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa

Jalkapallon MM-kisat | Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa - Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

57-vuotias Maradona oli seuraamassa lauantaina Moskovassa pelattua Argentiinan ja Islannin välistä D-lohkon kamppailua. Se ei jäänyt huomaamatta tv-kuvaajilta, sillä kamerat seurasivat intohimoisesti otteluun eläytyneen pelaajalegendan käytöstä VIP-aitiossa tiiviisti koko ottelun ajan.

Isoin kohu Maradonan käytöksestä nousi sosiaalisessa mediassa, kun stadionilla paikalla olleet toimittajat Seema Jaswal ja Jacqui Oatley kertoivat Maradonan tervehtineen todella kyseenalaisella tavalla hänelle vilkuttaneita eteläkorealaisia kannattajia.

Oatleyn mukaan eteläkorealaiset katsojat olivat pyrkineet saamaan fanikuvan Maradonasta huutamalla hänelle ”Diego”. Maradona oli reagoinut tilanteeseen ensin hymyilemällä ja heiluttamalla kättään, jonka perään El Diego lähetti vielä kannattajille lentosuukon.

Tämän jälkeen Maradonan kasetti petti kuitenkin pahasti, kun hän oli vetänyt sormillaan silmänsä viiruiksi, joka voidaan tulkita rasistiseksi elkeeksi.

– Kaikki sen nähneet olivat ällistyneitä, Oatley twiittasi.

MM-kisojen stadioneilla on myös tupakointikielto, joka ei tuntunut kuitenkaan tyylikkäillä silmälaseilla varustettua Maradonaa haittaavan.

Maradona on tunnettu päihteiden sävyttämästä elämästään. Hän alkoi käyttämään huumeita jo jalkapallourallaan pelatessaan FC Barcelonassa ja on viime vuosina pyrkinyt hoidattamaan kokaiiniriippuvuuttaan eri klinikoilla. Vuonna 2004 Maradona sai sairaskohtauksen kokaiinin yliannostuksen vuoksi.

Tämä video sai sosiaalisen median pohtimaan onko pelaajalegendalla vielä samat jauhot pussissa…

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.