Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa

Jalkapallon MM-kisat | Diego Maradonan käytös puhuttaa Venäjän MM-kisoissa - Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on joutunut rasismikohun keskelle Venäjällä pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa.

57-vuotias Maradona oli seuraamassa lauantaina Moskovassa pelattua Argentiinan ja Islannin välistä D-lohkon kamppailua. Se ei jäänyt huomaamatta tv-kuvaajilta, sillä kamerat seurasivat intohimoisesti otteluun eläytyneen pelaajalegendan käytöstä VIP-aitiossa tiiviisti koko ottelun ajan.

Isoin kohu Maradonan käytöksestä nousi sosiaalisessa mediassa, kun stadionilla paikalla olleet toimittajat Seema Jaswal ja Jacqui Oatley kertoivat Maradonan tervehtineen todella kyseenalaisella tavalla hänelle vilkuttaneita eteläkorealaisia kannattajia.

Oatleyn mukaan eteläkorealaiset katsojat olivat pyrkineet saamaan fanikuvan Maradonasta huutamalla hänelle ”Diego”. Maradona oli reagoinut tilanteeseen ensin hymyilemällä ja heiluttamalla kättään, jonka perään El Diego lähetti vielä kannattajille lentosuukon.

Tämän jälkeen Maradonan kasetti petti kuitenkin pahasti, kun hän oli vetänyt sormillaan silmänsä viiruiksi, joka voidaan tulkita rasistiseksi elkeeksi.

– Kaikki sen nähneet olivat ällistyneitä, Oatley twiittasi.

MM-kisojen stadioneilla on myös tupakointikielto, joka ei tuntunut kuitenkaan tyylikkäillä silmälaseilla varustettua Maradonaa haittaavan.

Maradona on tunnettu päihteiden sävyttämästä elämästään. Hän alkoi käyttämään huumeita jo jalkapallourallaan pelatessaan FC Barcelonassa ja on viime vuosina pyrkinyt hoidattamaan kokaiiniriippuvuuttaan eri klinikoilla. Vuonna 2004 Maradona sai sairaskohtauksen kokaiinin yliannostuksen vuoksi.

Tämä video sai sosiaalisen median pohtimaan onko pelaajalegendalla vielä samat jauhot pussissa…

Tuoreimmat

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.