Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa

Jalkapallo | Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa - Diego Maradona on tehnyt kauden 2021 loppuun asti ulottuvan valmentajasopimuksen Argentiinan liigaseura Gimnasia La Platan kanssa.

Diego Maradona jatkaa valmentamista Argentiinassa ainakin kauden 2021 loppuun. Argentiinan liigassa pelaava Gimnasia La Plata tiedotti keskiviikkona tehneensä jalkapallolegendan kanssa jatkosopimuksen.

Maradonan pesti argentiinalaisseurassa alkoi syyskuussa 2019, kunnes hän päätti erota tehtävästään jo marraskuussa. Pari päivää irtisanoutumisen jälkeen Maradonan mieli kuitenkin muuttui, ja hän palasi Gimnasia La Platan valmentajaksi.

59-vuotiaan Maradonan valmentajaura ei ainakaan vielä ole lähtenyt kunnolla lentoon. Ennen nykyistä pestiään hän on valmentanut vaatimattomalla menestyksellä Dubaissa ja Meksikossa. Mies on toiminut myös Valko-Venäjän liigaseura Dinamo Brestin puheenjohtajana. Maradona valmensi Argentiinan miesten maajoukkuetta vuoden 2010 MM-kisoissa.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.