Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa

Jalkapallo | Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa - Diego Maradona on tehnyt kauden 2021 loppuun asti ulottuvan valmentajasopimuksen Argentiinan liigaseura Gimnasia La Platan kanssa.

Diego Maradona jatkaa valmentamista Argentiinassa ainakin kauden 2021 loppuun. Argentiinan liigassa pelaava Gimnasia La Plata tiedotti keskiviikkona tehneensä jalkapallolegendan kanssa jatkosopimuksen.

Maradonan pesti argentiinalaisseurassa alkoi syyskuussa 2019, kunnes hän päätti erota tehtävästään jo marraskuussa. Pari päivää irtisanoutumisen jälkeen Maradonan mieli kuitenkin muuttui, ja hän palasi Gimnasia La Platan valmentajaksi.

59-vuotiaan Maradonan valmentajaura ei ainakaan vielä ole lähtenyt kunnolla lentoon. Ennen nykyistä pestiään hän on valmentanut vaatimattomalla menestyksellä Dubaissa ja Meksikossa. Mies on toiminut myös Valko-Venäjän liigaseura Dinamo Brestin puheenjohtajana. Maradona valmensi Argentiinan miesten maajoukkuetta vuoden 2010 MM-kisoissa.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.