Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa

Jalkapallo | Diego Maradonan valmennusura jatkuu Argentiinassa - Diego Maradona on tehnyt kauden 2021 loppuun asti ulottuvan valmentajasopimuksen Argentiinan liigaseura Gimnasia La Platan kanssa.

Diego Maradona jatkaa valmentamista Argentiinassa ainakin kauden 2021 loppuun. Argentiinan liigassa pelaava Gimnasia La Plata tiedotti keskiviikkona tehneensä jalkapallolegendan kanssa jatkosopimuksen.

Maradonan pesti argentiinalaisseurassa alkoi syyskuussa 2019, kunnes hän päätti erota tehtävästään jo marraskuussa. Pari päivää irtisanoutumisen jälkeen Maradonan mieli kuitenkin muuttui, ja hän palasi Gimnasia La Platan valmentajaksi.

59-vuotiaan Maradonan valmentajaura ei ainakaan vielä ole lähtenyt kunnolla lentoon. Ennen nykyistä pestiään hän on valmentanut vaatimattomalla menestyksellä Dubaissa ja Meksikossa. Mies on toiminut myös Valko-Venäjän liigaseura Dinamo Brestin puheenjohtajana. Maradona valmensi Argentiinan miesten maajoukkuetta vuoden 2010 MM-kisoissa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.