Eeli Tolvanen siirtyy NHL:ään Jokereiden kauden päätyttyä

Jääkiekko | Eeli Tolvanen siirtyy NHL:ään Jokereiden kauden päätyttyä - Pyeongchanhgin talviolympialaisissa ja Jokereissa erittäin hyvin pelannut Eeli Tolvanen nähdään hyvinkin pian NHL-jäillä, kertoo The Athletic -lehti.

Pyeongchanhgin talviolympialaisissa ja Jokereissa erittäin hyvin pelannut Eeli Tolvanen nähdään hyvinkin pian NHL-jäillä, kertoo The Athletic -lehti.

Nashville Predatorsin apulais-GM Paul Fentonin mukaan seuran tavoite ja suunnitelma on ottaa 18-vuotias Tolvanen mukaan Nashvillen vahvuuteen heti, kun Jokereiden kausi KHL:ssä on ohi.

KHL-kausi päättyy viimeistään huhtikuun lopussa. Tuolloin NHL:n pudotuspelejä on jäljellä vielä noin puolentoista kuukauden ajan.

– Meillä on sopimus, jonka laitamme käytäntöön ja otamme hänet vastaan tänne (NHL:ään). Se on meidän suunnitelmamme. Oudompiakin juttuja on tapahtunut – en halua sanoa tätä 100 prosentin varmuudella. En tee koskaan niin bisneksessä. Mutta kyllä, meidän tavoitteena on saada hänet tänne, Felton kommentoi The Athletic -lehdelle.

Tolvanen on tehnyt KHL:ssä 48:ssa pelissä tehot 17+17=34. Olympialaisissa hän teki viiteen peliin 3+6=9 ja on tällä hetkellä olympialaisten pistepörssin kärjessä.

– Kun seuraat tuon nuoren miehen pelaamista, hänen kypsyytensä on yli rajojen. Se erottuu hänen pelissä eniten. Se löytyy suomalaispelaajista. He osaavat pelin yksityiskohdat ja he keskittyvät yksityiskohtiin. Valmentajat rakastavat sitä. Se on viisautta, joka antaa edun voittaa pelejä, Fenton hehkutti.

Nashville varasi Tolvasen NHL:ään viime kesän ykköskierroksen 30. pelaajana.

https://www.youtube.com/watch?v=Ol9XfIkYmk8

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.